ALEGERI pentru postul de PRIMAR într-o COMUNĂ din Gorj


Marian Ardeiu crede că alegerile parțiale pentru funcția de primar al comunei Samarinești ar putea avea loc în toamnă sau anul viitor, odată cu cele europarlamentare.

Edilul, declarat incompatibil de ANI, spune că s-a pregătit sufletește pentru a elibera scaunul. Săptămâna trecută, prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, acuza că funcţionarii primăriei Samarinești trag de timp și nu trimit la Prefectură documentele necesare prin care să dispună încetarea mandatului. În replică, Marian Ardeiu spune că nu este adevărat. Primarul susţine că secretarul primăriei încă așteaptă ca ANI să-i transmită cele necesare pentru a întocmi referatul pentru demiterea sa. Marian Ardeiu e convins că tot PSD va câștiga alegerile parțiale pentru primăria Samarinești. „Nu tragem de timp. Aşteptăm ca ANI să ne trimită documentele în baza cărora secretarul primăriei va face referatul pe care-l va trimite Prefecturii. Eu m-am pregătit sufleteşte. Probabil, alegerile vor avea loc la toamnă sau la anul, odată cu cele europarlamentare. O să susţin candidatul PSD. Sper să fie cel mai bun. Avem o echipă destul de bună la judeţ, care o să ne condusă spre o victorie. Ultimele alegeri le-am câştigat cu peste 60-65%”, a declarat primarul comunei Samarineşti.

loading...
Loading...

Citește și

SONDAJ D.I.M. Cine este POLITICIANUL cu CEA MAI MARE ÎNCREDERE în judeţ

Președintele Institutului de Analiză Investigații Publice și Politice a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă, …

2 comentarii

  1. Nu iti trebuie niciun document in afara de Raportul ANI. Nu mai dezinforma oamenii ca nu toti sunt idioti.

  2. Ii inceteaza mandatul si punct, in baza Raportului prin care s-a constatat starea de incompatibilitate. Prefectul emite Ordin etc………..Secretarul poate vrea sa si-o ia penal!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.