duminică , 8 decembrie 2019 - 15:43

Aleșii locali au alergat cot la cot cu tinerii

cros03

Aproximativ 300 de tineri au luat startul din piața Prefecturii, la crosul organizat de către Direcția Județeană de Sport și Tineret cu ocazia sărbătoririi „Săptămânii Tineretului”. Crosul organizat miercuri a fost doar una dintre activitățile organizate cu acest prilej.

Anual, sute de tineri participă la Crosul Tineretului. Reprezentanții Direcției Județene a Sportului și Tineretului organizează astfel de activități pentru a încuraja tinerii să facă mișcare. ,,Suntem din nou la start ca niște oameni cărora le place sportul. Participă peste 300 de persoane. Acest cros este o manifestare care se dorește a fi un mesaj pentru toate lumea nu doar pentru tineri, un mod de a petrece timpul într-un mod foarte sănătos pentru organismul nostru. Această activitate face parte din calendarul programului ,,Sportul pentru toți”, precum și din calendarul ,,Săptămânii Tineretului”, a spus Horațiu Gorun, directorul Direcției Județene de Sport și Tineret.

Aleșii, încântați de participare

Alături de cei 300 de tineri care au luat parte la crosul organizat de Direcția Sportului și Tineretului, au luat startul și câțiva reprezentanți ai autorităților locale. Viceprimarul Aurel Popescu, vicepreședintele Consiliului Județean Ciprian Florescu și inspectorul școlar general Ion Ișfan au fost cei care au încercat să țină pasul cu tineri. ,,Am venit cu foarte mare plăcere pentru că e un eveniment care an de an are loc în Târgu Jiu și care adună sute de participanți. Mișcarea m-a încântat și o să mă încânte întotdeauna. E important pentru noi să înțelegem cât de important e sportul pentru sănătatea noastră. Este foarte important să încurajăm tinerii care participă la acest cros ca întotdeauna să facă mișcare. Voi tine pasul cu cei cu care voi fi în competiție directă la nivelul meu de activitate sportivă și de vârstă. Vreau să arăt că se poate face sport indiferent de vârstă pentru că mișcarea este esențială pentru sănătate”, a spus Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.

loading...
Loading...

Citește și

Ucenicii Electricieni experimentează dezvoltarea personală la un nou nivel

Anul școlar 2019-2020 a însemnat prima generație de Electricieni Juniori dar și o nouă generație …

Un comentariu

  1. ISFAN ca un porc s-a ingrasat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: