ALIANŢA PSD-ALDE, în PERICOL la Gorj? Se cere ÎNCETAREA COLABORĂRII


Scarlat Iriza este foc şi pară pe primarul ALDE al oraşului Rovinari pentru că nu a mobilizat oamenii la vot şi a obţinut un scor foarte mic raportat la celelalte oraşe din judeţ la referendum, de sub 10%.

Senatorul PSD este atât de revoltat pe lipsa de implicare a lui Robert Filip încât spune că dacă ar fi şef cu putere de decizie în Partidul Social Democrat, ar înceta colaborarea cu ALDE la Gorj.“Eşecul este al Bisericii, pentru că 3 milioane de credincioşi au semnat acea iniţiativă cetăţenească de modificare a Constituţiei. În plus, Opoziţia, la acest referendum, nu numai la Târgu-Jiu, ci în toată ţara, a fost ALDE. Nu l-am văzut pe Tăriceanu ieşind la vot, în schimb l-am văzut pe Orban. Primarul de la Rovinari, care nu a învăţat absolut nimic de la tatăl său, a obţinut, la Rovinari, cel mai mic scor dintre oraşele Gorjului. Asta denotă că ALDE Gorj este în Opoziţie. Dacă aş fi şef al PSD, aş înceta orice fel de colaborare cu ALDE Gorj. Aş vrea ca alianţa să se rupă la Gorj. Nu e posibil aşa ceva, suntem fraţi la Gorj, în loc să mergem împreună la drum, ei au fost împotrivă în momentele în care a fost foarte mare nevoie de ei. Au mers împotriva PSD-ului pe faţă. Când e vorba de funcţii, Filip şi gaşca lui se duc şi cer, se duc la Boza şi cer tot felul de funcţii la Boza”, a declarat Iriza.

Filip: Iriza nu va obţine, în 2020, nici scorul de la referendum

Robert Filip spune că el este preocupat de crearea locurilor de muncă la Rovinari, de asta nu s-a implicat în mobilizarea oamenilor la referendum. Edilul e convins să Scarlat Iriza nu va mai obţine un mandat de parlamentar în 2020.“Îi transmit lui Iriza că primarul Filip creează locuri de muncă, am creat 350 şi urmează să mai creez alte 600. Trebuie să aducem multe milioane de euro pentru judeţ. Nu ştiu dacă să râd sau să plâng de actuala situaţie, de faptul că unii sunt supăraţi sau deranjaţi că nu a ieşit lumea la vot, când nu au fost în stare să creeze un loc de muncă în judeţul ăsta . Eu nu m-am dus niciodată la nimeni să cer vreo funcţie şi nici nu mă voi duce, spre deosebire de ei care se împiedică toată ziua pe scările de la sediul CEO după funcţii sau alte lucruri. Îi garantez domnului Iriza că scorul de la referendum, pe Rovinari, este mare pe lângă cel pe care-l va obţine el sau alt parlamentar în alegerile din 2020. Iriza nu are putere ca să rupă alianţa PSD-ALDE. Sunt speriat de nu mai pot de o astfel de amenințare”, a precizat Filip.

Iordache: Alianţa PSD-ALDE NU funcţionează la Gorj

Ion Iordache spune că politicienii nu trebuiau să se implice în mobilizarea oamenilor la vot. Vicepreşedintele ALDE este de părere că tocmai de aceea a şi eşuat şi nu va fi validat. Lui Iordache nu i-ar părea rău dacă alianţa PSD-ALDE s-ar rupe la Gorj.“Nuînţeleg de ce se bagă şi unde-i mănâncă în continuare. Nu le ajunge ce le-au arătat oamenii. Niciun partid nu trebuia să se bage în treaba asta cu referendumul. Din cauza implicării politicului s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Oamenii nu vor să mai audă de politicieni, când e vorba de astfel de lucruri. Să-şi asume eşecul referendumului. Iriza este ultima persoană care este îndreptăţită să vorbească. Oricum, alinaţa PSD-ALDE nu funcţionează la Gorj. Nu ne interesează funcţii sau discuţii despre alianţe, ci să punem umărul să facem treabă. Nu am nicio problemă, poate să se şi rupă alianţa. Nu ne interesează treaba asta”, a conchis liderul ALDE.

loading...
Loading...

Citește și

Cosmin Morega, despre SONDAJUL PSD pentru desemnarea CANDIDATULUI la Primăria Motru

Viceprimarul social-democrat este convins că primarul liberal Gigel Jianu poate fi învins, în 2020, de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: