Alimentele pe care le consumă milioane de oameni zilnic şi care te pot îmbolnăvi

Se pare că există multe lucruri periculoase în bucătărie, iar acestea nu sunt neapărat obiectele ascuţite: potrivit platformei delish.com, există câteva alimente de la care nu ne-am aştepta extrem de toxice pentru organism.

1. Roşiile: chiar dacă fructele sunt delicioase, frunzele roşiilor conţin o otravă denumită glicoalcaloid. Aceasta generează dureri de stomac şi chiar şi anxietate.

2. Rubarba: chiar dacă se foloseşte la preparea unor dulciuri delicioase, frunzele acestei plante sunt otrăvitoare şi cauzează probleme de respiraţie, cu rinichii şi, în unele situaţii, chiar şi moartea.

3. Alunele: una dintre cele mai întâlnite alergii la oameni este la alune. Cea mai severă reacţie la alune este şocul anafilactic, care poate conduce chiar şi la pierderea cunoştinţei. Consumul de către persoanele alergice poate duce chiar şi la moarte, în situaţia în care alergia nu este tratată rapid.

4. Scoicile: o reacţie alergică la scoici poate cauza probleme ale respiraţiei şi să ameninţe astfel viaţa.

5. Cartofii: atât frunzele, cât şi tulpinile cartofilor sunt otrăvitoare, însă otrăvirea cu cartofi se leagă mai ales de mâncatul de cartofi verzi.

loading...
Loading...

Citește și

O asistentă medicală de 23 de ani a câștigat titlul de cea mai frumoasă femeie din lume. Din ce țară este Miss World 2019

Miss World este de sâmbătă, o tânără de 23 de ani din Jamaica. Toni-Ann Singh …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: