Amânare în loc de sentință pentru Toni Greblă


Înalta Curte de Casație și Justiție a României nu s-a pronunțat nici ieri în dosarul în care sunt judecați fostul judecător al Curții Constituționale, Toni Greblă, finul său, Ion Bîrcină, și alți trei inculpați. Cauza vizează infracțiuni de corupție. Pentru a treia oară, instanța supremă a amânat pronunţarea, la data de 2 mai 2018. Procurorii DNA au cerut condamnarea la închisoare a inculpaților. „Noi am solicitat achitarea pentru toate infracțiunile. Și pentru ceilalți, la fel, s-a solicitat achitarea, fapta nu există”, a declarat avocatul Mihaela Greblă, care l-a apărat pe soțul său, Toni Greblă, în acest dosar. Hotărârea nu va fi definitivă.

Fostul senator de Gorj, Toni Greblă, este judecat pentru infracțiuni de corupție, alături de alte patru persoane, printre se află și finul său, afaceristul Ion Bîrcină. Printre altele, fostul senator este acuzat că ar fi desfășurat activități comerciale incompatibile cu funcția pe care o ocupa, dar și de primirea unor “foloase necuvenite” de la Bîrcină. Toni Greblă a susținut permanent că este nevinovat.

Finul său, Ion Bîrcină, zis Goeru, este judecat într-un alt dosar de corupție. Bîrcină a formulat apel după ce, pe 3 martie 2016, Curtea de Apel București l-a condamnat în 2016 la 1 an şi 4 luni de închisoare.

loading...
Loading...

Citește și

PEDICHIURA lui Rotaru, SUBIECT de GLUME. Tudor: E un nou OBIECTIV TURISTIC în Târgu-Jiu

Viceprimarul Târgu-Jiului, Adrian Tudor, a lansat o serie de ironii la adresa primarului Marcel Romanescu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.