Ambulanța este în pană de ambulanțieri, dar Mitroi a picat 15 candidați pentru posturile vacante! L-a angajat, în schimb, pe pensionaru’ Nicu


Cel puțin zece ambulanțieri și zece asistenți ar trebui să fie angajați la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj pentru a acoperi carența masivă de personal specializat din instituția condusă cu stânga de noul manager Mitroi. Fără să țină cont de sănătatea gorjenilor, juristul aterizat în fruntea SJA, a preferat să-i pice la concursul de acum câteva zile pe toți cei 15 candidați la cele două posturi de ambulanțieri din SJA, ca să-l angajeze, în schimb, în fostul său loc de muncă, pe juristul pensionat Nicu Marian. Deciziile puține și proaste luate de managerul Mitroi sunt amplu discutate și criticate de personalul instituției, obligat să facă ture duble pentru a acoperi solicitările numeroase ale gorjenilor.

Pe data de 21 noiembrie, SJA Gorj publică lista candidaților admiși la concursul pentru cele două posturi vacante de ambulanțier în cadrul stației din Târgu-Jiu și Rovinari. Dar, surpriză!!! Lista de 15 candidați nu are niciun admis, toți cei înscriși la probele de concurs picând competiția pe capete. Asta în condițiile în care Ambulanța Gorj necesită urgent personal specializat pentru aceste posturi. Conducerea unității a decis însă că cei care lucrează pot suplini lipsurile, deși o parte din personal este îmbătrânit și tracasat de orele suplimentare de program, făcute la foc automat.
Problema cu ambulanțierii nu este singura eroare de management a noii echipe de conducere a SJA. Dacă punem la socoteală faptul că Mitroi a ales să angajeze un pensionar pe postul de consilier juridic, după ce îl trece pe respectivul de linia de start la o sutime și îl pică cu câteva zile în urmă, deciziile luate de manager pun prea multe semne de întrebare.

Fără controale la SJA!

Curios este că problemele de la SJA Gorj nu interesează pe nimeni, atât Prefectura Gorj cât și Direcția de Sănătate Publică uitându-se în altă parte când vine vorba despre actul medical și deciziile cel puțin ciudate de la Ambulanță.
Pe data de 3 decembrie, Nicu Marian, singurul candidat la postul de jurist din SJA, post cu perioadă determinată, a reușit să promoveze concursul cu 6,50 la oral, după ce la scris a luat nota 5,10.

loading...
Loading...

Citește și

Directori menținuți ilegal în funcții la Serviciul de Ambulanța Gorj

Ministerul Sănătății a dat aviz negativ pentru doi dintre directorii Serviciului Județean de Ambulanță (SJA) …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: