Amenda record dată de ITM într-o sală de nunți, salutată de instanță!


Una dintre cele mai mari sancţiuni aplicate, în anul 2018, de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj, în sumă totală de 216.000 de lei, din care 200.000 de lei pentru muncă fără forme legale de angajare şi 16.000 de lei pentru încălcarea normelor de securitate şi sănătate în muncă, a rămas valabilă, în urma unei decizii definitive a Tribunalului Gorj.
În luna aprilie 2018, în timpul unor acţiuni organizate în patru săli de nunţi din Târgu-Jiu aparţinând aceluiaşi angajator, la care au participat 12 inspectori de muncă, 40 de poliţişti şi 12 jandarmi, au fost depistaţi 25 de barmani şi ospătari care nu aveau încheiate contracte individuale de muncă. Procesele verbale de sancţionare întocmite de inspectorii de muncă au fost contestate de către angajator în instanţă, procesul fiind câştigat, pe 1 octombrie, în faza de apel, de către I.T.M. Gorj.
loading...
Loading...

Citește și

Președintele CJ Gorj: „ZERO este cifra proiectelor personale realizate de domnul Romanescu”

Cosmin Popescu iese la atac și spune că primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu nu …

Un comentariu

  1. omoram pe X ca sa ramana doar Y.. ca Y e alu cutare, da spaga, etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.