duminică , 19 ianuarie 2020 - 13:05

AMENINŢĂ cu REZILIEREA CONTRACTULUI. Ce l-a supărat pe PRIMARUL din Stejari


Robert Păiuşi aşteaptă de aproape 2 ani să înceapă lucrările de construcție a unei noi grădinițe în comună, însă constructorul, o firmă din Târgu-Jiu ,tot amână demarea investiţiei.

Edilul comunei Stejari susţine că a întâmpinat probleme pentru a obține bani europeni pentru a realiza o nouă grădiniță în comună. După ce a primit finanţarea şi a găsit un constructor, societatea care a câştigat licitaţia nu s-a prezentat să înceapă lucrările. Robert Păiuși spune că, de circa 1 an și 8 luni, firma care trebuia să execute lucrările tot amână începerea investiţiei pe motiv că are altele de realizat.Primarul acuză reprezentanții firmei care ar fi trebuit să realizeze grădinița de lipsă de seriozitate. Potrivit edilului, construcția unității de învățământ se ridică la circa 5 miliarde de lei vechi, iar dotarea alte 2 miliarde 800 de milioane de lei vechi. „Dacă până la sfârșitul anului nu vor veni în comună pentru organizarea de șantier, voi rezilia contractul”, ameninţă Păiuşi. În curs de derulare, în acest moment, pe raza comunei Stejari sunt mai multe investiții: modernizarea dispensarului și introducerea de rețele de apă și canalizare. Ediul așteaptă, în această perioadă, şi firma care se ocupă de canalizare pentru a finaliza lucrarea. Ar mai fi de montat stația de epurare.

loading...
Loading...

Citește și

IN-CRE-DI-BIL! Fiul patronului cofetăriei din Tg-Jiu unde a fost filmat un șobolan pe perete, numit șef la Protecția Consumatorului Gorj!

Comisarul Constantin Milosteanu, fiul acționarului majoritar al Societății de Alimentație Publică Cofetării Patiserii VENUS SA, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.