miercuri , 16 octombrie 2019 - 11:22

AMENINŢARE cu PROTESTE în CEO, după vizita ministrului Muncii


Liderul Sindicatului Renaşterea de la Cariera Jilţ Nord este dezamăgit de răspunsurile date de Marius Budăi, miercuri, la Târgu-Jiu privind reducerea vârstei de pensionare.

Ion Popescu a ieșit la atac. Sindicalistul spune că nu mai crede în promisiunile guvernanților, pe care îi face mincinoși. “Cum să nu fii supărat, când ştii că legea privind reducerea vârstei de pensionare a trecut de Senat, a ajuns în Camera Deputaţilor şi acolo s-a blocat. Acum, domnul ministru Budăi a găsit nişte neconcordanţe şi vrea să facă nişte adăugiri. Am înţeles că, acum, mai trebuie să aşteptăm 3 săptămâni, că va veni cu un nou proiect. Apoi, vor mai fi încă 3 săptămâni de discuţii şi uite aşa vor veni alegerile prezidenţiale, după aceea, cele locale şi uite aşa reducerea vârstei de pensionare se va face la Paştele Cailor. Nu am primit nimic concret. Numai amăgiri şi amânări. Ne mint încontinuu de atâta timp. Nu mai au nicio credibilitate miniștrii, guvernanții și parlamentarii. Pentru mine, sunt nişte mincinoşi ordinari”, a conchis liderul sindical.

Popescu: Trebuie să organizeze greve, ca să ne bage în seamă

Preşedintele Sindicatului Renaşterea de la Cariera Jilş Nord crede că liderii Federaţiei Naţionale Mine Energie ar trebui să organizeze proteste în minerit pentru a-i sensibiliza pe guvernanţi să rezolve problemele minerilor şi energeticienilor. “Am ajuns în această situaţie din cauza incompetenţilor, care au fost puşi pe criterii politice să ne conducă. Luni, am avut o întâlnire la sediul FNME din Târgu-Jiu. Acolo, am spus clar că trebuie să trecem la acţiuni legale: mitinguri, proteste şi alte astfel de acţiuni, pentru că nu mai merge. S-a demonstrat inclusiv acum 4-5 luni de zile, când a fost acea grevă spontană, că numai așa am putut să obținem drepturi. Trebuie să organizeze greve spontane, mitinguri, proteste ca să ne bage în seamă”, a mai spus Ion Popescu.

loading...
Loading...

Citește și

Iată ce posturi și-au REZERVAT secretarii de stat gorjeni! Cine rămâne ȘOMER și cine încasează o pensie de 14.000 de lei, lunar!

Gorjenii din Guvernul Dăncilă, cu o singură excepție, nu rămân șomeri, însă pe posturile rezervate, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: