AMENINŢARE: PLÂNGERE PENALĂ pentru BARIERA montată sub podul pasarelă din Târgu-Jiu!


Mihai Paraschiv acuză că CFR a montat abuziv bariera care le dă bătăi de cap în fiecare zi multor oameni, printre care şi elevi care tranzitează zona de ani de zile.

Târgujienii s-au trezit că, în luna septembrie, şefii CFR au decis să restricționeze accesul pietonilor peste calea ferată, pe sub pasarelă, invocând motive de siguranţa cetăţenilor. Consilierul municipal PNL Mihai Paraschiv susţine că bariera respectivă, din țevi solide de fier, nu ar avea autorizație de construcție. Alesul liberal bănuieşte că bariera a fost montată special pentru a crea nemulțumire împotriva primarului Marcel Romanescu. Paraschiv ameninţă că va depune plângeri penale împotriva vinovaților, dacă accesul pietonilor peste calea ferată, pe sub pasarelă va fi în continuare interzis. Oamenii sunt nevoiţi să sară zilnic peste bariera de fier pentru a ajunge la locurile de muncă sau la şcoală. “Din câte am aflat, nu există autorizaţie de construcţie pentru acea barieră. La distanţă de câteva sute de metri de ea mai sunt trei astfel de treceri pe care cei de la CFR nu le-au considerat ca fiind periculoase pentru cetăţeni. Bariera este amplasată abuziv acolo. Acea zonă a putut fi tranzitată foarte mulţi ani de zile. Până acum, nu au apărut probleme sau incidente. Cred că bariera a fost montată dintr-un exces de zel şi din dorinţa cuiva de a crea tensiuni gratuit. Bănuiesc că cei de la CFR au un interes să nemulţumească cetăţenii din zonă. M-am gândit că vor ca oamenii să dea vina pe primarul Marcel Romanescu pentru situaţia creată. Cineva trebuie să dea socoteală pentru ceea ce s-a întâmplat acolo. Sper că se va demonta bariera. Aştept un răpuns de la primărie la o solicitare pe care am făcut-o. Iau în calcul să fac chiar şi plângeri penale împotriva celor care se fac vinovaţi de acea situaţie”, a declarat Mihai Parschiv.

loading...
Loading...

Citește și

Întârziere de 120 de minute pentru Interregio Cluj-Napoca-București! Trenul a staționat între Budieni și Copăcioasa

Circulația feroviară pe secţia de cale ferată 202, Târgu Jiu – Craiova, a fost oprită, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: