Amenzi de peste 20.000 de lei aplicate de polițiștii gorjeni!

La data de 24 martie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică şi Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul reprezentanților D.S.V.S.A. Gorj au organizat o acţiune privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, aplicând 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.500 lei.

Acţiunea a avut ca scop verificarea modului de respectare, de către operatorii din sectorul alimentar, a condițiilor sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor referitoare la producerea, colectarea, transportul, procesarea, reambalarea, depozitarea și comercializarea peștelui, precum și a altor produse alimentare.

Cu ocazia verificărilor efectuate la mai multe societăţi comerciale, poliţiştii au constatat diverse nereguli, aplicând 47 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 22.500 lei.

Poliţiştii au aplicat 16 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 12/1990 republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, o sancţiune aplicată la OUG 28/1998 republicată, privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat economice fiscale, patru sancţiuni aplicate conform HG 984/2005, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor şi 26 de sancţiuni aplicate conform OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

Loading...

Citește și

Dobânzile continuă să scadă. ROBOR la trei luni a scăzut sub 3%, la cel mai mic nivel de după noiembrie

ROBOR la 3 luni, indicele în funcţie de care se calculează dobânzile variabile pentru creditele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.