An PLIN pentru o îndrăgită interpretă din Târgu Jiu! Vezi ce le-a PREGĂTIT fanilor săi!


Pentru Aura Stoican, cunoscuta interpretă de muzică populară, anul 2018 a fost unul plin de realizări. A reușit să lanseze numeroase melodii si videoclipuri, a participat la diverse emisiuni pe plan național și a susținut numeroase concerte în țară. „Fir-ar nan-al meu sa fie!” este ultima melodie lansată în luna septembrie a acestui an și i-a adus cântăreței peste 80.000 de vizualizări de la lansarea acestuia, dar și zeci de felicitări din partea fanilor.

Sfânta Sărbătoare a Crăciunului o va petrece alături de familie, iar de Revelion va cânta la un restaurant din Târgu Jiu și Craiova: „Sunt foarte mulțumită de cum a decurs acest an 2018 și sper că și următorul va fi la fel de bun. Am avut spectacole peste tot în țară, ba chiar am fost nevoită să renunț la câteva invitații venite din afara țării pentru că deja aveam programate evenimente. Cât despre sărbătorile de iarnă, Crăciunul îl voi petrece cu familia, așa am procedat în fiecare an, iar de Revelion voi cânt” ne-a spus interpreta de muzică populară Aura Soican.
Aura Stoican este născută în Mehedinţi, dar locuiește de la 15 ani în Târgu Jiu, unde s-a și căsătorit. Tânăra artistă a absolvit Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu și în paralel a urmat cursurile Școlii Populare de Artă.


loading...
Loading...

Citește și

GATA, nu se mai ascund! Cuza din Târgu Jiu SĂRUT pasional cu SEXOASA de la Neatza cu Răzvan și Dani! FOTO

Despre faptul că cei doi ar avea o relație s-a speculat încă din luna iulie, …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: