Andrada Betej: „Experiența de la Next Star a fost un vis devenit realitate!”

andrada-betej-2

Andrada Betej are 13 ani și vrea să devină o cunoscută interpretă de muzică populară. Un copil cuminte, muncitor, crescut într-o familie frumoasă, Andrada s-a făcut remarcată la emisiunea Next Star, despre care spune că a fost un vis devenit realitate.

andrada-betej-3

Copila talentată s-a născut și a crescut în satul Dobrana al comunei Prigoria. De mică, Andradei îi plăcea să cânte, părinții fiind cei care au susținut-o mereu. Andrada Betej are 13 ani și a crescut la țară, alături de surorile sale mai mici. Din familia Betej, tatăl este singurul angajat, astfel că nu este simplu să facă față cheltuielilor zilnice. Fetița de clasa a VIII-a își ajută mereu părinții la muncile câmpului sau la cele din gospodărie. Pentru ea și surorile sale, este foarte important să își ajute mama, căci știu că aceasta și-ar da și viața pentru ele. „Am două surori mai mici, iar cea mijlocie este pasionată și ea de muzica populară și face cursuri la Școala Populară de Artă din Târgu-Jiu, cu doamna Camelia Argint. Sunt la Școala gimnazială Prigoria. Primăvara și toamna îmi ajut părinții la muncile câmpului și în gospodărie. Am început să cânt de la vârsta de 9 ani. Talentul meu a fost descoperit de domnul meu învățător, Șearpe Ionel, în clasa a 3-a”, a spus Andrada Betej din Prigoria.

Next Star-un vis devenit realitate

Anul acesta, Andrada a reușit să se califice și să câștige una dintre edițiile concursului televizat Next Star. Despre participarea la această emisiune, eleva spune că a fost un vis devenit realitate. A rămas cu multe amintiri frumoase: „Cele mai frumoase amintiri alături de familia mea au fost clipele petrecute la Next Star. Pentru mine muzica, în special cea populară, înseamnă totul! Muzica populară ne reprezintă poporul și neamul românesc! Atunci când cânt, simt o mare bucurie. După câștigarea ultimei ediții a Next Star din sezonul trei, m-a felicitat foarte multă lume și am fost invitată la foarte multe evenimente! Am 10 costume populare, dar cel mai drag îmi este costumul primit la Next Star!”, a spus fetița. Din pricina faptului că doar tatăl lucrează, iar cele trei fete sunt eleve și mai merg și la cursuri la Școala Populară, familia Betej se descurcă destul de greu. În ciuda acestui fapt, părinții fac tot posibilul ca fetelor să nu le lipsească nimic. „Merg o dată pe săptămână la Școala populară de artă din Târgu-Jiu pentru a mă pregăti cu doamna profesoara Camelia Argint, iar atunci când avem spectacole sau festivaluri, merg de câte ori este nevoie! Am câștigat foarte multe premii, dar cel mai important este cel de la Next Star. Experiența de la Next Star a fost un vis devenit realitate!”, a spus Andrada Betej.

Loading...

Citește și

Colocviile de critică și istorie literară ale revistei „Portal Măiastra”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Gorj organizează joi 20 februarie 2020, la …

2 comentarii

  1. Felicitari, Andrada

  2. Te pup, Denisa Fuundeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.