duminică , 16 februarie 2020 - 21:29

ANGAJĂRI la fabrica japonezilor din Târgu Jiu! Vezi când încep RECRUTĂRILE!

rostramo-(1)

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că fabrica de cablaje auto este o investiție sigură. De asemenea, acesta a precizat că, începând de anul viitor, investitorii vor demara procesul de recrutare a personalului.
Șeful județului a afirmat că investitorii lucrează la documentația pentru obținerea certificatului de urbanism și a autorizației de modernizare a clădirii unde va funcționa viitoarea fabrică. Cosmin Popescu a spus că nu a discutat cu investitorii japonezi despre numărul de angajați, însă a ținut să precizeze că aceștia mai au puncte de lucru în alte zone ale țării unde au în jur de 6.000 de persoane angajate. “Pregătirile sunt în linie dreaptă. Din ce am discutat eu cu ei acum câteva săptămâni, știu că lucrau la documentația tehnică în ceea ce privește obținerea certificatului de urbanism și a autorizației pentru modernizare. Clădirea nu va fi demolată, ci va fi supusă unui proces de modernizare, astfel încât începând cu anul viitor să demareze procesul de recrutare a personalului care să lucreze în această fabrică de producție. Vor face componente auto. Acești investitori au angajat în România în jur de 6.000 de oameni. Știu că în această săptămână urmează să depună la Primăria Târgu Jiu dosarul pentru obținerea certificatului de urbanism și ulterior obținerea autorizației de modernizare”, a declarat Cosmin Popescu. Autoritățile locale au anunțat că investitorii japonezi vor angaja în jur de 1.500 de persoane.

Gorjul, atractiv pentru investitori

Președintele CJ a declarat că investitorii încep să devină interesați de Gorj, acesta făcând referire la afaceriști din Franța care au venit la Târgu Jiu și au discutat cu autoritățile despre o eventuală investiție în zonă. “Au fost discuţii cu o firmă, nu ştiu exact dacă era din Franţa, investitorii verifică, în primul rând potenţialul uman din anumite zone. Târgu Jiu e principala ţintă pentru aceşti investitori. Vor să desfăşoare o activitate de producţie, producţia de subansamble”, a declarat Cosmin Popescu.
Loading...

Citește și

Sute de locuri de muncă în Spania, la cules de fructe roșii! ANUNȚUL făcut de AJOFM Gorj

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj promovează sute de locuri de …

9 comentarii

  1. Salariu este măcar de 800 de euro? Dacă nu ducetiva voi și lucrați, eu nu sunt sluga propriei tara ca voi să vă obțineți interesele

  2. Nu va alarmati ca nu veti lucra niciunde pentru ca inainte de toate alegerile vin investitorii si apoi in ziua alegerilor si pleaca

  3. Visati cu ochi deschisi la fiecare 4 -4 ani vin investitori dar au trecut 26 ani si nu au mai venit,mai aveti de asteptat inca 26 de ani,pana atunci pleaca si ceilanti.

  4. Nu mai aburiți asistați și pensionari, după douăzeci și șase de ani sper să se fi trezit să vadă că vin alegerile și rămân doar cu promisiuni. RUȘINE și vouă și lor că vă susțin. Ați distrus un județ, ați fost la butoane și ați furat cît sa putut.

  5. filip ciprian

    cum depun cv

  6. Gabosi Georgeta Jelania

    Am dat o testare , am făcut o fisa medicala au zis ca ma contarăți si sunt șase săptămâni si nam primit niciun răspuns da ca voi fi angajata sau nu varog datiun raspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.