ANGAJĂRI la Minprest. Ce MESERII se caută!


Minprest Rovinari angajează 16 electricieni, 5 sudori și 9 lăcătuși mecanici pentru a lucra în termocentrala Isalnița, începând cu 1 august

Societatea prestatoare de servicii în minerit are o situație stabilă din punct de vedere financiar. Complexul Energetic Oltenia a plătit serviciile prestate, conturile Minprest Rovinari au fost deblocate, angajații sunt cu salariile la zi. Ba mai mult, directorul Gabriel Giorgi anunță că, în perioada următoare, va face angajări. “În ultimul timp, banii ne-au venit destul de bine de la CEO. Am recuperat destul de mult din întârzierile pe care le aveam către bugetul de stat. Am deblocat conturile între timp, mai avem câteva restanțe foarte mici, deci cuantumul penalităților o să fie mult mai mic la sfârșitul anului. Situația financiară este stabilă, plățile către angajați sunt făcute la timp. Am fost la Craiova, unde am avut o întâlnire cu domnul director Bălășoiu, ca să putem să preluăm un serviciu la termocentrala de la Ișalnița. O să începem să căutăm în jur de 13 electricieni, 5 sudori și 9 lăcătuși mecanici, care să presteze activitatea în zona Ișalnița. O să lucreze în termocentrală. Am și discutat de ce buget e nevoie ca să putem să dăm drumul la activitate, începând cu 1 august. Căutăm oameni din Craiova, pentru că se pune problema și a transportului și să le fie ușor să meargă la serviciu”, a declarat șeful Minprest.

Nu au CCM pe 2017

Probleme sunt în continuare cu cotractul colectiv de muncă la Minprest Rovinari. Cel vechi a expirat de mai bine de două luni. Negocierile sunt încă blocate. Gabriel Giorgi vrea să le ceară sindicaliștilor să se așeze din nou la masa discuțiilor. „Nu este nicio veste despre CCM. Așteptăm o notificare din partea sindicatelor prin care să ne spună că sunt de acord cu reluarea negocierilor. Noi am dat curs solicitării lor de întrerupere a negocierilor până la o dată pe care ei o să ne-o anunțe. Doar am avut câteva întâlniri cu liderii de sindicat, dar nu am primit nicio înștiințare prin care ne anunță că ar dori să reluăm negocierile. Sper să se reglementeze situația, pentru că este nevoie să avem un CCM. Acea brumă de drepturi care se regăsește în CCM este păcat să o piardă angajații. Sunt două luni de zile de când nu avem CCM”, a conchis Giorgi.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.