Angajată a CEO, în GREVA FOAMEI. LIDER: NU ARE MOTIVE să protesteze!


Liliana Baroga, salariată a Carierei Husnicioara a intrat, miercuri, dimineaţa, în greva foamei în faţa sediului CEO de la Târgu-Jiu.

Femeia în vârstă de 51 de ani a venit să-şi strige nemulţumirea legată de faptul că va fi mutată cu serviciul la Motru, ea fiind din Drobeta Turnu Severin. Liliana Barogă acuză că problemele sale de la Cariera Husnicioara au început să apară după ce a refuzat să se înscrie în sindicatul majoritar condus de Paul Constantinescu. “Am fost legător manual, asta este pregătirea mea. Am refuzat să semnez noul act adiţional. De doi ani de zile, joacă Hopa Mitică cu mine. Nici nu pot să-mi găsesc cuvintele. Am şi probleme de sănătate, am făcut o operaţie pe rinichiul stâng, de asta îmi este şi rău, am probleme şi la genunchi. Eu locuiesc la Drobeta Turnu Severin şi trebuie să fac naveta. Ei îmi spun numai vorbe, că nu o să fac naveta. Îmi forţează mâna să semnez actul adiţional. Nu vreau să semnez. Mi s-a spus că, dacă nu semnez actul adiţional, îmi desfac contractul de muncă. Am intrat în conflict cu Paul Constantinescu pentru că eu nu fac parte din sindicatul majoritar, eu fac parte din fostul sindicat. Paul Constantinescu nu ştie decât să mă jignească de patru ani, în spate, pentru că în faţă nu are curajul, să facă presiuni asupra şefului de carieră să fiu scoasă de unde sunt acum şi să fiu trimisă la arhivă”, a declarat angajata CEO.

Constantinescu: Activitatea Lilianei Baroga a fost ZERO

Liderul Sindicatului Liber de la Cariera Husnicioara susţine că protestul extrem la care a apelat Liliana Baroga este nejustificat. Paul Constantinescu nu vede de ce are nemulţumiri, având în vedere că, în ultimul an, nu a făcut mai nimic pe la Cariera Husnicioara pe postul pe care e angajată. “Din punctul meu de vedere, nu există motive pentru greva foamei pentru un salariat atât timp cât activitatea dumneaei într-un an de zile nu a existat. În urma procesului de restructurare, care a avut loc anul trecut, la unitatea noastră , s-a schimbat o organigramă, doamna a trecut pe un post pe care, în primă fază, l-a acceptat, dar nu a lucrat pe postul respectiv. În aceste condiţii, compania a luat decizia să restructureze postul şi să trimită arhiva la Motru. A desfiinţat postul de arhivar la Husnicioara şi au înfiinţat postul de arhivar la Motru pentru toate cele trei subunităţi. I s-a oferit postul de arhivar la Motru şi i s-a dat termen de trei zile pentru a lua o decizie daca acceptă sau nu şi doamna a hotărât să intre în greva foamei. Sunaţi conducerea unităţi să vedeţi dacă dumneaei a prestat vreo activitate într-un an de zile la Husnicioara. I-am cerut şefului de carieră ca toată lumea din unitatea asta să muncească pentru că am oameni care spun că de ce nu muncim toţi. În arhiva aia nu a intrat nimeni de un an de zile de când doamna a preluat arhiva. Nu se poate aşa ceva. După un an de zile, doamna constată că nu e mulţumită”, a reacţionat Constantinescu.

Loading...

Citește și

Primarul Pigui, condamnat la 1 an de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei! L-a instigat pe șoferul Primăriei Peștișani să dea declarații false organelor judiciare!

Primarul comunei Peștișani, Cosmin Pigui, a fost condamnat, marți, 28 ianuarie a.c., la 1 an …

2 comentarii

  1. Mai prostovane de ,, lider de sindicat ,, Constantinescu , faci afirmatia ca de un an de zile respectiva angajata nu a facut nimic . Dar pana cand aceasta a intrat in greva de ce piz da matii nu ai cerut organelor sa faca cercetari pentru ca un angajat al CEO ar fi fost platit ilegal un ana fara sa fi facut nimic ? Mama voastra de parţogari ce va autointitulati ,,,,,lideri de sindicat .

  2. Daca nu era ciurel si ruset,acest gunoi de constantinescu ramanea un nimeni!D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.