Angajați de la Cariera Roșia, în birou la Boza. Au cerut discuții cu administrația CEO!


• Liderul de sindicat, la negocieri

Miercuri, în jurul orei 17.00, un grup de peste zece angajați ai Carierei Roșia au venit nemulțumiți la sediul Complexului Energetic Oltenia, pe tema ultimei armonizări salariale. Angajații respectivi au fost primiți de directorul general Sorin Boza, la scurt timp ajungând și liderul lor de sindicat Cristi Lădaru, structura fiind afiliată FNME.

Salariații de la Cariera Roșia au cerut o întrevedere cu directorul general după orele de program de la unitatea minieră din Rovinari, ei fiind supărați că au primit foarte puțin la salarii, după ultima armonizare încheiată la locul lor de muncă. Oamenii au stat o perioadă în fața sediului CEO dar au fost băgați rapid în biroul directorului general, eliberat după ședința de Directorat din cursul zilei. Nemulțumiții au purtat discuții cu Boza în lipsa liderului lor de sindicat, după ceva vreme ajungând și Cristi Lădaru. Discuțiile i-au liniștit pe salariați deși lor nu li s-au rezolvat, în totalitate, problemele ridicate, listele pe armonizare fiind aprobate deja de Directorat.

Promisiuni după discuții!

Salariații de la Roșia mai pot obține o creștere salarială abia anul viitor, la următoarea armonizare. Există și mici șanse de modificare a listelor.
La ora 18.00, cei peste zece angajați au ieșit din sediul companiei, potrivit martorilor, destul de abătuți în urma discuțiilor cu administrația.
În CEO au fost temeri că oamenii vor face grevă, de dimineață, și zece angajate de la ELCFU având o întrevedere cu doi directori din companie, pe aceeași problemă.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

13 comentarii

 1. Minerii de la Rosia au cel mai mic salariu din CEO.

 2. COLEGII DE SERVICIU

  Ptr, dl LADARU.
  CINE SUNT ” MINERII ” DE LA ROSIA

  IZDRUGA CONSTANTIN se lauda ca are numai pile” ANTONIE ” DOBRITANU” IONITA” AGENTU LATU SORIN de la rutierA” profesional zero.

  BALTOI DUNITRU face numai ce vrea el ca este pe mana a cu CFL care nu da explicatii nimanui zice ca este prieten cu MAIOREANU

  NEAGOE PETRE cel mai slab cfl electric

  POARCA CONSTANTIN soferul lui IZDRUGA CONSTANTIN care a facut toate cursele numai pontat la sch.2 si 3
  DOMNULE LADARU FI CU CARACTER CA LIDER PENTRU OAMENII SERIOSI SI PROFESIONISTI NU PENTRU LICHELE

 3. Colegii de serviciu

  Da pe dm Bobi mare lider cartel Alfa cine il ponteaza la servici dl grivei .pe el il pontezi dar nu la mai vazut nimeni in cariera .iti pui cfk sa il ponteze si el nu are treaba cu cariera.Ar trebui sa fie la tras de cabluri ca toata lumea da ce sa vezi grivei ocroteste pe cei care le cere favoruri

 4. De ce nu spuneți care sunt cei de la PRAM nemulțumiți ….din cate stim dl Grivei este un inginer pregătit profesional si corect….sunt cumva interese sa il denigreze cineva…

  • Ba grivei cum drac iti place ma sa te lauzi singur?Tu esti meserias doar la furat!Ia spune ma aici unde e uleiul din transformatoare?Citi bani ai incasat de la ciurel pentru a darima halta 1 si 2? GRIVEI HOTUL asa ti se spune la rosia sau nu stii?

 5. Colegii de serviciu

  ION=Nelu Rotunjeanu alias „profesoru de motoare” ia zi ioane cum era cand erai tu pe val cum nu aveai loc de grivei la luat uiumu.

 6. Colegii de serviciu

  Sti ce nu pricep eu ca odata demult izdruga era pe laba cu grivei .primea partea la masina de carbune vanduta de izdrug la craiova.So fi certat sau au crescut pret lui grivei de cand sa intors inapoi .

 7. Bobi cartel alfa

  Cari treaba.rezolv eu pe cei nemultumiti ca deai sunt mare lider ce dracu.

 8. Rotunjene ai uitat când a venit Ogarlaci Director si aveai 3OO ZILE delegație în ultimii 3 ani campion pe SNLO când colegii de birou munceau tu te plimbai Profesional esti un inginer submediocro facut de unchitu Rotunjeanu poate ajungi cfl pe o halda sa vezi cum este si după aia sa vorbesti. La birou esti Nul referitor la furat moise gura ai uitat cu cat vindeau la colegi aparate de sudură.motoare bobinate si de UREX UNDE AI FACUT PRIMI BANI îmi duceai mie grija ca sunt de la pesteana

 9. Rotunjene sa vorbesti numai când cunosti. Referitor la halda 2 este cea mai mare prostie tehnică mam saturat de variabila dand la lopata când veni odată Simeria si sediul la lopata 2 ore redea ca jmrcheru ca nu i problema ca suntem la servici îmi ceru nr de telefon si după amiază ma suna sa bem un sprit si l am refuzat si MI a spus sa o las mai moale cu gura ca este bine pentru mine.FACI BREVET FACI LUCRAREA SI DUPA AIA NESIMȚIRE MAXIMA DREPTURI DE AUTOR….MAFIE DE ROVINARI… DE CE NU AU FACUT LA ALTA CARIERA NE MÂNCĂM NOI ZILELE ACUM

 10. Bravo bai Grivei, pai nu tu ai băgat ma cond de formație de la secția electrică sa lucreze sambetele si duminicile adică sa doarmă si in acele zile….scoate ba lichelele acelea de pe schimburi si dale lucrări la sch 1…tu nu vezi ca toate cablurile sunt in mocirla si acestora le-ai facut HOTEL CAMBUZA….Pai crezi ca ii mai suportăm ma pe astia ce -i umpli cu clase sa nu aiba activitate….

 11. Pai de aia sunt eu ofticat ca nu facem sch3 si ne munceste la sch 1 eu eram invatat liber si Rp la sch 1 2 săptămâni si sch 2 si 3 si boieresc acuma 4 p apagali si LADARU 5 am mers la Bozasa il dăm jos pe sefu si am intrat p apagali si am iesi BOI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: