Angajaţii CEO au aşteptat să primească DOI fluturaşi de salariu!


Conflictul de ieri dimineaţă de la Jilţ Nord acolo unde angajaţii carierei au refuzat să mai intre în schimb a fost închis după ce acestora li s-a explicat că nu vor pierde nimic la salarii.

Angajaţii se aşteptau să primească doi fluturaşi de salarii astfel încât să vadă care vor fi diferenţele salariale odată cu trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat. Liderul sindical din Jilţ, Adrian Marciuc, a precizat: „Oamenii s-au lămurit că salariile lor nu vor scădea şi, mai ales, că nu vor primi doi fluturaşi de salarii fiindcă este ilegal. Oamenilor li s-a explicat cum li se calculează salariile şi au înţeles în final. Numai că ei au luat de bună declaraţia unor şefi din CEO cum că vor primi doi fluturaşi… Nimeni nu pierde nimic şi s-au convins după ce au vorbit cu cei de la resurse umane. În noua grilă sunt introduse contribuţiile în salariu, iar trei luni de zile mergem pe sistemul ăsta, în baza actelor adiţionale încheiate, până la adoptarea noului contract colectiv de muncă. Acum toate contribuţiile sunt trecute la salariaţi, iar pe fluturaş sunt trecute separat contribuţii salariat. Oamenii s-au temut că vor pierde la salariu, dar nimeni nu a pierdut nimic”, a mai spus liderul.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.