sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 19:42

Angajații de la Protecția Copilului au sunat la linia erotică. Cheltuieli uriașe, dezvăluite de Curtea de Conturi

Angajații de la Protecția Copilului Vaslui au sunat la linia erotică, au primit avansuri salariale, fără să le justifice, și au acordat indemnizații de handicap unor persoane decedate. Sunt neregulile semnalate de Curtea de Conturi care a verificat modul în care s-au cheltuit banii publici în 2016.

Raportul Curții de Conturi relevă faptul că angajații Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vaslui au folosit telefoanele mobile, acordate de instituție, pentru a apela la numere cu suprataxă, notează vremeanoua.ro.

Potrivit sursei citate, au fost descoperite 365 de abonamente, ceea ce înseamnă că aproape toți angajații instituției aveau telefoane de serviciu, plătite din bani publici.

Totodată, raportul Curții de Conturi relevă că „au fost acordate avansuri unor angajați, atât pentru efectuarea de cheltuieli materiale, cât și pentru deplasări, fără ca beneficiarii să le justifice, conform legislației în vigoare”. Mai mult, „acordarea avansurilor nu s-a făcut în toate cazurile în baza documentelor justificative prin care salariații să motiveze necesitatea efectuării acestor cheltuieli și nu au fost aprobate de către persoanele împuternicite”.

Citește mai multe pe: vremeanoua.ro

loading...
Loading...

Citește și

Scene incredibile într-o şcoală: A bătut-o până la leşin

Scene revoltătoare într-un liceu din Vaslui! O elevă de 14 ani şi-a snopit în bătaie o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.