Angajații ELCFU din Motru, Rovinari și Turceni s-au alăturat grevei japoneze! Energeticienii din Craiova, solidari


Vineri este a treia zi de grevă japoneză în Complexul Energetic Oltenia, măsură de protest pașnică care nu pune producția companiei în pericol. În prima zi de grevă, miercuri, la protest s-au alăturat peste 400 de salariați din Lupoaia și Roșiuța, iar joi și angajați ai ELCFU Motru, Turceni, Rovinari au purtat banderole albe, mecanicii de locomotive anunțând că vor lega eșarfe albe și la locomotive.

Energeticieni de la Craiova II s-au întrunit joi într-o ședință pentru a stabili dacă se alătură sau nu acțiunii de protest pornite la Motru. Se pare că sindicaliștii au agreeat această măsură cum vor face și angajați carierelor din Jilț. Pe timpul protestului nu s-au înregistrat incidente, nici între salariați, nici între aceștia și administrație.
Joi au fost transmise revendicările participanților la protest la birourile parlamentare din Târgu-Jiu, iar luni se va stabili o întâlnire cu conducerea complexului și cu oamenii politici. Dacă aceasta nu va avea loc, se va intra în grevă de avertisment, timp de două zile, câte două ore, ca la final să se intre în grevă generală.

loading...
Loading...

Citește și

„Generalul Izmană” Oprea, chef cu lăutari la Peștișani. Primarul Pigui și vicele Morega i-au ținut isonul!

Fostul ministru al Afacerilor Interne şi al Apărării, Gabriel Oprea, a făcut figurație electorală prin …

5 comentarii

 1. Articol mincinos. Nu a fost nimeni de la Turceni în grevă japoneză. Nu știu de ce mințiți sau în ce scop.

 2. O să vină Marele roșca,și o să spună că el gândește și elaborează de luni de zile planuri pentru salvarea mineritului!ca la lăsat pe Bunoaica cu portarul la parlament că el a stat la masă cu ministrul,că Bunoaica este un „cum spune pe la televiziuni,Marele roșca,ca nu se pune cu proștii „încet,dar sigur Bunoaica va câștiga teren în fața ta om de nimic ce ești Marele roșca,vei decenii din ce in ce mai mic,iar în final vei sfârșii cu limba la o parte prin vreo bodega prin motru,doar te vede toată lumea unde îți faci veacul chiar în timpul programului de lucru…

 3. Sindicatul Speranta

  Mai bine isi puna la cap o bandana de atat vrajeala sindicala!
  Nu mai poate administratia de japoneza voastra.
  Da ,ia sa faceti voi o munca japoneza cativa ani si sa vedeti ce fericita o sa fie administratia si conducerea sindicala care transpira din greu langa voi!
  Clasa muncitoare se bucura de rezultatele muncii prin reprezentantii ei.

 4. Bunoaica a primit si el un oscior de la iordache pentru a tulbura apele!Nici o diferență între bunoaica si iordache.2 analfabeți

 5. Va rog nu mai faceți greve ,lăsați vrăjeală că mineritul nu este așa important și energia electrică la guvern vine de la priza nu de la aia care au fost la București și iau bătut rău da rău de tot că și acuma spun toți pe la televizor com au bătut minerii in bucuresti sa daca ar fii și ei uniți cum au fost minerii atunci nu am avea guvern condus de o ,,analfabeta,, adică o inteligenta și despre producerea energiei electrice într-o țară normală la cap nu mai discutam ca curent este la priza ,numai când o să fie în faliment și importam icurent la preturi super vor discuta in guvern despre mineri și răspundere în halul în care este tara nu va raspunde decât ………………….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: