ANGAJAŢII TESA din CEO, APĂRAŢI de LIDERII sindicali


Constantin Mitrescu şi Nelu Roşca critică dur propunerea Consiliului de Supraveghere al CEO ca personalul TESA să lucreze doar 4 zile pe săptămână, în primele 4 luni din 2019, pentru a fi făcute economii.

Preşedintele Sindicatului Energia Rovinari susţine că administraţia CE Oltenia a consultat liderii sindicali cu privire la propunerea CS-ului. Constantin Mitrescu spune că niciunul nu a fost de acord să se ia măsuri de austeritate împotriva angajaţilor TESA. Liderul FNME ameniţă că va fi scandal mare în CEO, dacă Directoratul va lua decizia ca salariaţii de la birouri să lucreze doar 4 zile pe săptămână, în primele 4 luni din 2019. “Nu se va lua nicio măsură cu personalul TESA. A fost o recomandare a Consiliului de Supraveghere. Să-și vadă mai întâi bârna din ochii lor, apoi pe cea din ochii TESA. Să ia măsuri cu ei, nu cu angajaţii CEO. Toată lumea ştie cum se munceşte, că este deficit de personal şi, chiar şi în aceste condiţii, această companie ţine sistemul energetic naţional. Ei ne taxează cu tot felul de biruri şi vor să ne mai ia şi din bani. Administraţia ne-a cerut acordul. Toate sindicatele au respins categoric recomandarea pe care au făcut-o cei din Consiliul de Supraveghere. Va fi scandal mare, dacă Directoratul va lua o asemenea măsură la presiunea Consiliului de Supraveghere. Vă daţi seama că vom reacţiona noi, sindicatele, nu vom sta”, a declarat Mitrescu.

Roşca: Propunerea CS – o GĂINĂRIE

Nici preşedintele Sindicatului Liber de la Cariera Roşiuţa nu este de acord cu propunerea făcută de forul de conducere al CE Oltenia. Nelu Roşca îi transmite şefului Consiliului de Supraveghere, Cornel Bobâlcă, să vină cu lucruri serioase pentru CEO, dacă mai vrea să mai treacă prin judeţul Gorj. “Mi se pare o găinărie, o mizerie, recomandarea cu care a venit Consiliul de Supraveghere. În loc să vină cu măsuri serioase pentru a ajuta această societate, vin cu astfel de găinării. Nu voi fi nicodată de acord cu o asemenea măsură de austeritate. Având în vedere problemele cu care se confruntă compania, consider că propunerea pe care au făcut-o este una slabă. Îi transmit preşedintelui Consiliului de Supraveghere, Cornel Bobâlcă, să vină cu lucruri serioase, dacă mai vrea să mai treacă pe la noi prin Gorj, dacă nu, să se retragă la Bucureşti, unde aerul este rarefiat, să-şi vadă de treaba lui”, a conchis Roşca.

loading...
Loading...

Citește și

Peste 5,8 miliarde de lei vechi, prejudiciu la o PRIMĂRIE din Gorj! Edilul s-a pontat la serviciu deși era în vacanță în Israel!

Camera de Conturi Gorj a transmis la începutul acestei luni Consiliului Local Țicleni raportul de …

4 comentarii

  1. Toata TESA trebuie sa faca cerere sa li se dea banii pe 4 luni inainte si 5 zile pe saptamana!

  2. Prin aprilie – mai e posibil sa ne spuna si lucruri ,,serioase” cu privire la viitorul CEO.

  3. Ar fi bine daca personalul TESA ar lucra 4 zile pe saptamana deoarece ei lucraza maxim cam 7 pana la 10 ore pe saptamana.

  4. Așa s-a întâmplat și acum 5-6 ani, trecuți în personal în curs de plasare, după care s-au tăiat toate drepturile la toți ceilalți, inclusiv și la noi muncitorii. Nu va mai lăsați păcăliți încă o data. Am ieșit la pensie, dar aveți grija că va veni iar rândul la toți sa va taie din salariu. Asa se va face restructurare. Întâi la TESA, pe urmă la muncitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: