ANI îl acuză pe viceprimarul din Ţicleni de conflict de interese administrativ!

ANI a constat că viceprimarul din Ţicleni se află în conflict de interese administrativ. Agenţia de Integritate a comunicat situaţia a 16 aleşi locali , constatând conflicte de interese administrative şi incompatibilităţi.
În ceea ce-l priveşte pe Pompilşiu Băran, viceprimarul oraşului Ţicleni, ANI transmite:
În perioada exercitării mandatului de consilier local 2016 – 2020 a votat în mod favorabil adoptarea Hotărârii Consiliului Local Țicleni privind reducerea cu 50%, pentru consilierii locali și angajații primăriei, a chiriei „Centrului de Festivități” în cazul organizării de nunți, botezuri, zile onomastice și majorate și a Hotărârii Consiliului Local Țicleni de revocare a acesteia, deși avea un interes personal în problema supusă dezbaterilor consiliului local.
Astfel, persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 70, art. 71 și art. 77 din Legea nr. 161/2003, coroborate cu prevederile art. 46 alin. (1) din Legea nr. 215/2001 şi cu dispozițiile art. 75 şi art. 77 din Legea nr. 393/2004.
loading...
Loading...

Citește și

Prinși cum furau lemne dintr-o pădure din Plopșoru!

La data de 13 octombrie a.c., poliţiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au acționat pe …

Un comentariu

  1. Ceva nu se leaga , dintre toti consiglierii care au votat respectiva hotarare de consigliu local doar unul singur a fost reclamat la ANI ? Toti consiglierii care au votat hotararea sunt in situatia de conflict de interese cu exceptia celor care s ar fi abtinut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.