ANRE măsoară SĂRĂCIA ENERGETICĂ (!)

emil-calota

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a comandat Academiei Române un studiu despre eficiența energetică și posibilitatea reducerii sărăciei energetice în România, acesta urmând să fie lansat pe 2 noiembrie, a anunțat luni, Emil Calotă, vicepreședinte al instituției.

Acesta, citat de Agerpres, a declarat: „În viitorul apropiat, pe 2 noiembrie, va avea loc lansarea în aula Academiei Române a unui studiu pe care l-am făcut împreună cu institutele Academiei Române referitoare la eficiența energetică, posibilitatea reducerii sărăciei energetice în România”. Studiul, intitulat „Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea sărăciei energetice, creșterea calității vieții și siguranța consumatorilor de energie”, a fost realizat de Institutul de Cercetare a Calității Vieții și Institutul de Sociologie. Experții celor două instituții fac o radiografie a stării actuale a pieței de consum energie electrică, gaze și energie termică.

loading...
Loading...

Citește și

Taraba cu gogoși a consilierei primarului Romanescu se plimbă unde vrea maiaua ei, pe domeniul public al orașului Tg-Jiu!

O tarabă cu gogoșele care aparține unei firme care are legătură cu Violeta Gorun, consiliera …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: