ANRE măsoară SĂRĂCIA ENERGETICĂ (!)

emil-calota

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a comandat Academiei Române un studiu despre eficiența energetică și posibilitatea reducerii sărăciei energetice în România, acesta urmând să fie lansat pe 2 noiembrie, a anunțat luni, Emil Calotă, vicepreședinte al instituției.

Acesta, citat de Agerpres, a declarat: „În viitorul apropiat, pe 2 noiembrie, va avea loc lansarea în aula Academiei Române a unui studiu pe care l-am făcut împreună cu institutele Academiei Române referitoare la eficiența energetică, posibilitatea reducerii sărăciei energetice în România”. Studiul, intitulat „Eficiența energetică – prioritate națională pentru reducerea sărăciei energetice, creșterea calității vieții și siguranța consumatorilor de energie”, a fost realizat de Institutul de Cercetare a Calității Vieții și Institutul de Sociologie. Experții celor două instituții fac o radiografie a stării actuale a pieței de consum energie electrică, gaze și energie termică.

loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: