sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 5:24

ANUNȚ BOMBĂ făcut de bărbatul considerat adevăratul criminal în cazul „Țundrea”, după eliberare: Mesajul lui pentru vecini

Bărbatul din Pojogeni, condamnat pentru crima pentru care Marcel Țundrea a stat închis nevinovat, timp de 12 ani, a făcut declarații uimitoare, după eliberarea condiționată. Gheorghe Avram susține că nici el nu a comis fapta pentru care a primit 25 de ani de închisoare. „Voi părăsi țara. Dacă pot, voi uita că sunt român. Nu se mai merită să trăiești într-o țară cum este România și la sistemul care este. Plec oriunde în lume, nu am nicio restricție”, a declarat Gheorghe Avram, după eliberare. Acesta susține că vecinii nu trebuie să își facă griji din cauza lui.
„Nu văd motivul de ce să se teamă. Nu sunt un bolnav psihic. Sunt om cu capul pe umeri. Sunt perfect sănătos, așa mă consider eu. Nu văd de ce să își facă probleme vecinii sau lumea din comună, din cauza mea. Am executat trei pătrimi din pedeapsă. Sistemul din România a făcut în așa fel încât să mă scoată vinovat 100%. Sunt nevinovat”, a mai spus Gheorghe Avram.
Bărbatul a fost eliberat, marți, din Penitenciarul Târgu-Jiu. Deși au trecut doar cinci ani de la condamnarea lui Gheorghe Avram la 25 de ani de ani de închisoare, instanța a dispus marți punerea sa în libertate, întrucât a executat diferența în trecut, pentru un alt omor. ”Scade perioada executată de la 18 august 1992 – 31 mai 1993, 31 ianuarie 1995 – 21 iulie 2009 şi de la 01 februarie 2011 la zi”, a decis Înalta Curte de Casație și Justiție a României, în sentința din 2012.
Bărbatul considerat adevăratul criminal din cazul Țundrea a obținut mai multe recompense în perioada petrecută în penitenciar. Acesta a fost acuzat de o crimă comisă în 1992, când Mioara Gherasie, o minoră de 13 ani, a fost găsită moartă pe malul unui râu din Pojogeni. Medicii au stabilit că fusese violată. Inițial, Marcel Țundrea a fost găsit vinovat și condamnat la 25 de ani de închisoare, iar după executarea celor 12 ani, în 2004, procurorul Emil Moța a cerut efectuarea unui test AND, care a scos la iveală că nu el este autorul. În 2012, criminalul indicat de testele ştiințifice, Gheorghe Avram, a ajuns după gratii.
Țundrea a murit în 2007, din cauza unor boli dobândite în puşcărie.

loading...
Loading...

Citește și

Dezvăluire șocantă în cazul crimei din Piața Centrală Târgu-Jiu! Mesajele pe care le-a postat autorul faptei pe rețelele de socializare, înainte de omor

Bărbatul din Târgu-Cărbunești, arestat preventiv de judecătorii de la Tribunalul Gorj, pe 1 ianuarie, după …

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.