ANUNŢ de la OMV PETROM! CREŞTE PRODUCŢIA

sonda

Compania OMV Petrom a anunţat că noul partener care a venit în locul firmei Petrofac va avea în plan creşterea producţiei de zăcăminte din zona Ţicleni. De asemenea, OMV Petrom rămâne titular unic al acordurilor de concesiune, deţinătorul producţiei de hidrocarburi şi al echipamentelor existente, precum şi titular al drepturilor şi obligaţiilor definite prin Legea Petrolului.
OMV Petrom a publicat pe site-ul companiei un comunicat de presă în care vorbeşte despre transferul producţiei din zona Ţicleni către noul partener, Expert Petroleum. Reprezentanţii OMV Petrom au precizat că noua firmă va avea ca obiectiv creşterea producţiei de zăcăminte din Ţicleni. “Expert Petroleum a preluat controlul asupra actualului prestator de servicii de creștere a producției în zona Țicleni, filiala a grupului Petrofac, în timp ce OMV Petrom rămâne titular în cadrul acordurilor de concesiune. Expert Petroleum este partenerul OMV Petrom într-un contract similar pentru creșterea producției zăcămintelor din zona Timiș. OMV Petrom, cel mai mare producător de țiței și gaze din sud-estul Europei, anunță continuarea contractului de creștere a producției din zona Țicleni, județul Gorj, cu un nou partener: Expert Petroleum. Acesta a preluat părțile sociale ale filialei din România a grupului Petrofac, partenerul iniţial în cadrul contractului de creştere a producţiei, și va continua operațiunile de extracţie și servicii aferente. În continuare, pentru serviciile prestate, OMV Petrom va remunera Expert Petroleum în baza unui tarif de servicii care variază în funcție de nivelul producției livrate. Zăcămintele de țiței din zona Țicleni care fac obiectul contractului de creştere a producției sunt zăcăminte mature, aflate în exploatare de peste 60 de ani. Expert Petroleum este o companie specializată în exploatarea zăcămintelor mature din România, fiind partenerul OMV Petrom într-un contract similar, semnat în 2012, pentru creșterea producției din 13 zăcăminte din vestul României (zona Timiș)”, se arată în comunicatul de presă.loading...
Loading...

Citește și

Conducerea Carierei Roșiuța și liderii de sindicat nu au dat din coate pentru prezidențiale! Minerii navetiști nu au mai fost aduși duminică la schimbul I

Dacă la europarlamentare a fost ,,fierbere” la Cariera Roșiuța, directorul Constantin David aducând la serviciu …

Un comentariu

  1. Radu Constsntin

    Draga domnisoara redactor, permiteti o corectie: „că noua firmă va avea ca obiectiv creşterea producţiei de zăcăminte din Ţicleni.”
    Va spun ca nu poate sa creasca aceasta productie de zacaminte pentru ca acestea sunt cu resursa cu tot deja in productie – sa intelegeti este ca la Popa Cucu, are cimitirul cu morminte deja, apoi pentru a creste productia de titei si gaze trebuie sapate alte sonde noi care costa mult adica sa intelegeti sint niste cavouri misto cu marmura scumpa de la Dedeman, apoi sa cresti productia din niste cavouri si morminte vechi…intelegeti dumneavoastra. Fara investitie nu se poate. Deci in urmatoarele 3luni veti avea un articol similar despre MARIREA NUMARULUI DE DISPONIBILIZARI ALE NOULUI PARTENER Expert Petroleum.
    Adica sa intelegeti dumneavoastra vor da oameni afara…nu dosr pe cei care ii vedeati dumneavoastra pe ulita in Nissanu-uri arginti si in centru. Vor sa si ingineri si mame si tati…poate intelegeti si dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: