Anunț important din partea Centrului de Transfuzii Târgu Jiu


Conducerea Centrului de Transfuzii Târgu Jiu anunță că rezerva de sânge a CTS Târgu Jiu este la cote de avarie pentru grupele A negativ, B negativ și AB pozitiv. Din acest motiv sunt invitați toți cetățenii care doresc să doneze sânge pentru persoanele aflate în suferință la sediul din Târgu Jiu de luni până vineri, de la ora 7:30 până la ora 11:00.
„Stimați gorjeni, vă aducem la cunoștință că rezerva de sânge a CTS Târgu Jiu este la cote de avarie pentru grupele A negativ, B negativ și AB pozitiv. Facem un apel de suflet, rugându-vă să vă alăturați echipei noastre, așa cum ați făcut-o de multe ori, mai ales cei care știți că aveți aceste grupe de sânge, dovedind că sunteți oameni pentru oameni. Avem nevoie de dumneavoastră pentru a contribui la ameliorarea stării de sănătate a atâtor pacienți care au nevoie de terapie transfuzională”, transmite conducerea Centrului de Transfuzii Târgu Jiu.
Programul de lucru pentru donatori este zilnic, de luni până vineri, de la ora 7:30 până la ora 11:00.
loading...
Loading...

Citește și

Modificări la Bacalaureat pentru elevii de la liceele vocaționale sau tehnice

Elevii care urmează licee vocaționale sau tehnice ar putea susține examenul de Bacalaureat la o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: