sâmbătă , 14 decembrie 2019 - 9:52

Anunț important făcut de IGPR despre concursul pentru postul de purtător de cuvânt al IPJ Gorj


Reprezentanții Poliției Române au revenit asupra unor detalii legate de concursurile organizate, la nivel național, pentru ocuparea celor 10 posturi vacante de ofițer de poliţie, între care și cel de purtător de cuvânt al IPJ Gorj, prin modalitatea încadrării directe.

„Se revine la anunțul de concurs – Secțiunea a IV-a Reguli Privind Examinarea Psihologică și Medicală și se îndreaptă eroarea materială în sensul că activitatea de evaluare medicală şi completarea dosarelor de recrutare cu fişa medicală – tip se va desfăşura în perioada 14.02 – 01.03.2019, inclusiv și nu până la data de 08.03.2019, cum eronat era menționat, ultima zi de depunere a fișei medicale-tip fiind 01.03.2019″, au precizat reprezentanții IGPR. De asemenea, s-au făcut câteva modificări și în ceea ce privește bibliografia, la Codul Civil.
La IPJ Gorj este scos la concurs postul de ofiţer specialist I, cel de purtător de cuvânt.

Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă sau studii universitare de licență, ciclul I de studii universitare, în sistem Bologna. Înscrierile se vor încheia pe 22 ianuarie, iar după examinarea psihologică și medicală urmează două probe: cea practică și testul scris, care va consta în rezolvarea unui test-grilă. „Proba practică va fi proiectată astfel încât să se aprecieze cât mai corect potențialul de utilizare în context profesional a acelor aptitudini și abilități personale care sunt indispensabile realizării atribuțiilor postului și poate consta, în funcție de atribuțiile postului scos la concurs, în demonstrarea unor abilități, cum ar fi: redactarea unor instrumente de lucru în relația cu presa, intervenție într-o situație standard, descriere a unei situații standard observate. Conform calendarului aprobat, proba practică se va desfăşura în perioada 13.03-15.03.2019.

Proba practică este probă de concurs eliminatorie. Pentru a fi declarat admis, candidatul trebuie să obţină minimum nota 7. Proba practică poate fi contestată o singură dată, în termen de 24 de ore de la data publicării anunţului cuprinzând rezultatele, iar admiterea contestaţiei determină replanificarea candidatului şi susţinerea din nou a probei”, au mai precizat reprezentanții IGPR.

Proba scrisă va consta în rezolvarea unui test grilă, elaborat de către Comisia de Concurs din cadrul IGPR şi va avea loc la data de 30 martie 2019. Durata de rezolvare a testului este de trei ore. Pentru a fi declarat „admis”, candidatul trebuie să obţină cel puțin nota 7. IPJ Gorj are acum un singur purtător de cuvânt, Miruna Prejbeanu, după ce Andrei Lazăr a decis să lucreze în Capitală.

loading...
Loading...

Citește și

Șoferiță rănită, după ce s-a răsturnat cu mașina la Câmpu Mare

O mașină condusă de o femeie de 33 de ani, din orașul Novaci, s-a răsturnat, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: