Anunț ISU Gorj!

În contextul desfășurării alegerilor europarlamentare și a referendumului, pompierii militari sunt angrenați în misiuni specifice atât de verificare, cât și de pază și protecție a secțiilor de votare pentru organizarea în condiții de siguranță a procesului electoral.
Premergător alegerilor europarlamentare și a referendumului instituția noastră a efectuat acțiuni preventive care să contribuie la consolidarea climatului de siguranță a cetățenilor, respectiv buna organizare și desfășurare a acestui proces electoral, fiind efectuate verificări la toate cele 294 de obiective în care sunt organizate cele 332 secții de votare la nivelul județului Gorj pentru a ne asigura că acestea îndeplinesc cerințele de securitate la incendiu.
Principalele aspecte avute în atenție de către instituția noastră au fost următoarele:
– Menținerea permanentă a practicabilității căilor de acces și intervenție în caz de incendiu;
– Asigurarea condițiilor pentru evacuare în caz de incendiu a participanților la procesul de votare;
– Asigurarea funcționării sistemelor și instalațiilor de protecție împotriva incendiilor;
– Menținerea liberă a accesului către mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor;
– Asigurarea mijloacelor tehnice de primă intervenție în caz de incendiu (stingătoare);
– Asigurarea funcționării în condiții de siguranță a instalațiilor electrice aferente construcțiilor unde sunt amenajate secții de votare.
Totodată, instituției noastre i-au fost repartizate pentru asigurarea măsurilor de pază și protecție 84 de secții de votare amplasate în 77 de locații. În acest sens, la nivelul ISU Gorj s-a dispus suplimentarea efectivelor care să asigure măsurile de pază și protecție, precum și de prevenire a situațiilor de urgență pe parcursul procesului electoral, astfel încât exercitarea dreptului la vot să se desfășoare în depline condiții de siguranță.

loading...
Loading...

Citește și

Arena Națională va găzdui concertul Celine Dion din iulie 2020

Cântăreața canadiană Celine Dion, deținătoare a două premii Oscar și a cinci premii Grammy, va …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: