Anunț ISU Gorj!

În contextul desfășurării alegerilor europarlamentare și a referendumului, pompierii militari sunt angrenați în misiuni specifice atât de verificare, cât și de pază și protecție a secțiilor de votare pentru organizarea în condiții de siguranță a procesului electoral.
Premergător alegerilor europarlamentare și a referendumului instituția noastră a efectuat acțiuni preventive care să contribuie la consolidarea climatului de siguranță a cetățenilor, respectiv buna organizare și desfășurare a acestui proces electoral, fiind efectuate verificări la toate cele 294 de obiective în care sunt organizate cele 332 secții de votare la nivelul județului Gorj pentru a ne asigura că acestea îndeplinesc cerințele de securitate la incendiu.
Principalele aspecte avute în atenție de către instituția noastră au fost următoarele:
– Menținerea permanentă a practicabilității căilor de acces și intervenție în caz de incendiu;
– Asigurarea condițiilor pentru evacuare în caz de incendiu a participanților la procesul de votare;
– Asigurarea funcționării sistemelor și instalațiilor de protecție împotriva incendiilor;
– Menținerea liberă a accesului către mijloacele tehnice de apărare împotriva incendiilor;
– Asigurarea mijloacelor tehnice de primă intervenție în caz de incendiu (stingătoare);
– Asigurarea funcționării în condiții de siguranță a instalațiilor electrice aferente construcțiilor unde sunt amenajate secții de votare.
Totodată, instituției noastre i-au fost repartizate pentru asigurarea măsurilor de pază și protecție 84 de secții de votare amplasate în 77 de locații. În acest sens, la nivelul ISU Gorj s-a dispus suplimentarea efectivelor care să asigure măsurile de pază și protecție, precum și de prevenire a situațiilor de urgență pe parcursul procesului electoral, astfel încât exercitarea dreptului la vot să se desfășoare în depline condiții de siguranță.

loading...
Loading...

Citește și

Deținutul Rostogolea a MURIT! Acesta s-a SPÂNZURAT în Penitenciarul Târgu Jiu!

Deținutul Rostogolea care a fost acuzat de criminala Carmen Mărtiniș ca a violat-o a murit. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: