duminică , 20 octombrie 2019 - 12:22

ANUNŢ MAI! Câte LOCURI sunt la şcolile de poliţie

mai

Veşti bune pentru tinerii dacă aspiră la o carieră în poliţie. În acest an, numărul locurilor la Academia de poliţie, dar şi la şcolile MAI, este mult mai mare. Astfel, 2.433 de locuri sunt disponibile pentru cei care doresc să devină polițiști, pompieri, jandarmi sau polițiști de frontieră.

„Cifra de școlarizare în instituțiile de învățământ ale MAI a fost mărită până la capacitatea maximă. Astfel, 2.433 de locuri sunt disponibile anul acesta pentru tinerii care doresc să devină polițiști, pompieri, jandarmi sau polițiști de frontieră. Celor interesați, le dorim mult succes la examene! De asemenea, întreaga promoție din acest an a școlilor din MAI va fi încadrată la termen! 1.455 de absolvenți vor deveni colegii noștri începând cu luna iulie a acestui an. Le dorim mult succes în carieră!”, se arată pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne. În luna martie, vor fi puse la dispoziţia celor care sunt interesaţi de o carieră în poliţie multe informaţii despre recrutare şi selecţie pentru programele universitare licență și postliceale din instituțiile de învățământ din MAI, pe site-ul www.mai.gov.ro.

loading...
Loading...

Citește și

38 de ani de la revolta anticomunistă a minerilor din Motru! Primarul marchează momentul SEC, intenționează să schimbe denumirea Parcului Central

„Ceauşescu, PCR, pâinea noastră unde e?“, asta au strigat minerii din Motru în octombrie 1981, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: