ANUNŢ pentru angajaţii CEO!


Conducerea CE Oltenia a făcut cunoscute mai multe aspecte legate de veniturile salariaţilor companiei. Astfel, primele acordate anual, de Crăciun, Paşte şi Ziua Meseriei, au o valoare de 35 de milioane în acest an.

Majoritatea angajaţilor companiei au beneficiat în 2017 de creştere a claselor de salarizare: „De la 6 au crescut la clasa 10. Trebuie să înţelegem că atât putem dar e destul faţă de cât s-a făcut în anii trecuţi, de cinci, sau şase ani nu s-au mai făcut majorări. Au fost criterii. CEO a făcut profit pentru a asigura viaţă acestei companii şi în anii viitori. Noi trebuie să mergem la bănci cu rezultate financiare, dar dacă noi nu aveam acest trend ascendent, nu am avea bani de conformare, retehnologizări şi investiţii. Creşterea pachetului pentru munca vie, a fondului de salariu se poate realiza legal, numai dacă ai creştere de productivitate, fizică şi valorică. Noi ne dormi ca oamenii noştri să fie foarte bine plătiţi, dar trebuie să respectăm şi reglementări legale”, a spus managerul CEO, Sorin Boza.

loading...
Loading...

Citește și

Festivalul Berii la Târgu Jiu! Ce ARTIȘTI vor fi prezenți și când va avea loc!

Festivalul Berii Timișoreana poposeşte în parcarea Târgu Jiu – Shopping City pe 28 iunie până …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: