Anunță INSOLVENȚA CEO în 6 LUNI!

cet-govora-

• A cerut 30.000 de euro și COMISION dar a fost REFUZAT

După o insolvență de 4 ani la Hidroelectrica, considerată de succes, Remus Borza, cu firma lui, EuroInsol, a preluat CET Govora în urmă cu două luni, stabilindu-și planuri mărețe pentru salvarea acestei societăți și un onorariu pe măsură.

InvesTenergy relatează: „O surpriză de proporții pentru Borza să se trezească refuzat de Adunarea Generală a Creditorilor, care – în prima ședință ce a avut loc la finele săptămânii trecute – l-a respins pentru funcţia de administrator judiciar al societăţii. Totodată, creditorii nu au aprobat onorariul de 30.000 de euro plus 5% din veniturile suplimentare solicitate de Euroinsol… În condițiile date, judecătorul sindic va alege un alt administrator judiciar pentru CET Govora”.

„Am făcut profit”

Publicația mai arată că, „supărat că a fost îndepărtat, Remus Borza a tunat și fulgerat la plecare (după ședință), făcând previziuni sumbre. “CET Govora va intra în faliment în 6 luni, CE Oltenia în insolvență tot în 6 luni, iar CE Hunedoara va intra în faliment într-o lună”, a declarat el. “Am fost învins de băieţii deştepţi din jurul CET Govora şi din jurul Complexului Energetic Oltenia. De fapt, de cei care aveau alte interese decât însănătoşirea acestei societăţi. Azi, Vâlcea a fost învinsă, din punctul meu de vedere. Eu am preluat CET Govora acum două luni cu 120.000 de lei în cont şi o las cu 58 de milioane. Am reuşit în două luni să aduc profit de 5 milioane pentru că am dorit să demonstrez că se poate face profit şi la o societate termo”, a declarat Borza, citat de presa locală.

Disponibilizări în masă. „Eu sunt mai deștept decât tine”

Borza era pus pe curățenie generală, începând cu disponibilizări în masă. „La finele lunii iunie, s-a anunțat oficial disponibilizarea a 300 de salariați ai Centralei Electrice de Termoficare (CET) Govora, majoritatea fiind personal tehnic, economic și socio-administrativ (TESA). Considerând-o “o societate a clanurilor”, el a spus, în repetate rânduri, că “din cei 2.300 de salariaţi, 1.500 sunt rude între ei”. Potrivit stenogramelor publicate de presa locală, Borza i-a atacat în mod direct pe creditori. „Toate hârtiile de la CET, de când sunt eu administrator judiciar, sunt semnate de mine şi de administratorul special. Da, deciziile sunt ale mele, pentru că eu sunt mai deştept decât tine (a spus Borza adresându-se unui reprezentant al creditorilor CET) şi decât administratorul special”, potrivit stenogramei publicate de Vocea Vâlcii. Tribunalul Râmnicu Vâlcea a decis, pe 9 mai, intrarea in insolvență a producătorului de energie CET Govora, iar Euro Insol a fost desemnată administrator judiciar. CET Govora, cel de-al doilea mare agent economic al județului Vâlcea, societate subordonată Consiliului Județean Vâlcea, a depus cererea de intrare în insolvență. Potrivit unui comunicat al companiei, după intrarea în insolvență a Oltchim, în 30 ianuarie 2013, CET Govora a pierdut 137 milioane de lei, respectiv datoria curentă a acestei companii către CET”, a relatat sursa citată.

A.C.

loading...
Loading...

Citește și

Epopeea raportului Corpului de Control al ministrului Energie continuă! Ministrul Economiei: Va urma, sigur, o evaluare a Directoratului de la CEO!

Raportul Corpului de Control al ministrului Energiei, întocmit în urmă cu un an și jumătate, …

2 comentarii

  1. Pentru toate localitatile! Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent numai oameni extrem de seriosi si interesati colaboreze cu noi, pentru a lucra in timpul liber sau full-time, la alegere, in asa fel incat sa obtina castiguri imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: adrians.proiect@gmail.com

  2. pai daca ai adus atatia bani, de ce nu platesti datoriile berbecule?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.