Apa călâie și maro, la robinetele motrenilor! UATAA, amendată cu 50.000 de lei pentru lipsă autorizație de mediu


Mai mulți cetățeni din municipiul Motru au reclamat, în ultimele zile, pe rețelele de socializare faptul că, apa caldă le curge rece din robinete, fiind obligați să o țină curgând vreo jumătate de oră pentru ca aceasta să se încălzească la un maximum de 30 de grade. În plus, apa colectată în cadă are o culoare roșiatică-maronie, lucru sesizat în special de pensionarii revoltați că plătesc apa caldă ca și când ar fi la temperatura maximă și fără culoare. Oamenii iau acum în calcul să ceară Protecției Consumatorilor Gorj un control la UATAA și la punctele termice, cu atât mai mult cu cât uzina a fost recent amendată cu 50.000 de lei pentru lipsă autorizație de mediu.

De câțiva ani, UATAA Motru, care investește anual în revizii și reparații de miliarde pe bani guvernamentali, furnizează beneficiarilor de apă caldă și căldură produse neconforme. Apa caldă nu e caldă și are impurtăți și chiar o culoare ruginie ori maronie. UATAA nu și-a asumat niciodată problemele tehnice pasând de fiecare dată problema în carca asociaților de proprietari.
Cu toate că în luna octombrie, Corcoață Eugen, deține stocurile necesare, autorizațiile necesare și chiar asigura gorjenii că va scoate uzina din insolvență anul acesta, lucrurile stau invers. Uzina a fost amendată de Garda de Mediu Gorj, care s-a făcut timp de mai multe luni că nu vede că UATAA nu avea autorizație lunară de mediu. Asta deși verifică lunar societatea cu privire la poluare și condiții de mediu.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.