Apă caldă la robinete, după 11 zile de pauză! Căldură, încă nu!


UATAA Motru a pornit, la finalul săptămânii trecute, apa caldă în municipiul Motru. Asta, după două săptămâni de pauză în care cei de la uzină au făcut revizii la instalație. Mai sunt însă blocuri în oraș unde apa caldă curge rece la robinet. Urmează să se stabilească și data în care va fi pornită căldura în municipiu, după ce asociațiile de proprietari din oraș vor ajunge la un acord comun, ce va fi comunicat UATAA.

„În aceasta dimineață(n.r.vineri), a fost pornită instalația nouă pentru prepararea apei calde menajere, la capătul a 11 zile de revizii și probe pe magistralele de transport agent termic comune atât iarna cât și vara. Pe măsură ce va crește temperatura vor fi deschise rând pe rând blocurile pentru ca apa caldă să ajungă la robinete. Funcționarea și furnizarea apei calde se va face inclusiv săptamâna viitoare, timp în care așteptăm acordul asociațiilor de proprietari, în vederea începerii pornirii încălzirii orașului. Este foarte important ca fiecare asociație să își definitiveze reviziile sub blocuri astfel încât încărcarea cu apă inclusiv în calorifere să nu fie cu pierderi. Încărcarea și pornirea instalațiilor o vom anunța din timp’’, au transmis reprezentanții Uzinei de Agent Termic și Alimentare cu Apă Motru.

Apa caldă, pentru unii, doar declarativ

Vineri dar și sâmbătă erau însă cetățeni ai municipiului care au reclamat că încă nu le curgea apă caldă la robinete. Oamenii spuneau că plătesc apă caldă dar le curge rece, dar și că uzina nu a dat dovadă că ar fi un furnizor serios. Mai mult, la trei blocuri din oraș se repară o conductă de două săptămâni, țevile sunt încă în apă, iar veștile bune nu se aplică în zonă.
„S-a dat un comunicat, nu demult, că, prin hotărârea CL se dă căldura pe 15 octombrie, indiferent de vreme, acum, tot prin hotărârea CL, ați luat apa caldă pentru 10 zile. Azi suntem în 13 nu avem nici apă și nici speranțe de căldură, o aruncați cãtre asociații. Chiar așa de rău ne mințiți, măcar nu mai dați în presă nimic când trebuie să luați, luați după legi, dar când trebuie să dați nu mai există legi’’, a răspuns o localnică la anunțul UATAA.
UATAA Motru a făcut mai multe revizii în acest an, care au fost criticate de cetățeni.

loading...
Loading...

Citește și

Un profesor de sport a luat banii de navetă pentru că este părintele șoferului deputatului Vîlceanu! Alți 30 așteaptă strângând din dinți de peste un an

Profesorul Răduțoiu de la Generală nr.1 Motru este singurul profesor din municipiu care a obținut …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.