Apa din curțile vilelor inundate de pe strada Narciselor, scoase de ISU, la cererea autorităților municipale


Primăria Municipiului Târgu Jiu a solicitat, ieri, intervenția Inspectoratului pentru Situații de Urgență la locuințele afectate de inundații in cartierul Narciselor, în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor, reclamații ajunse și la Gorj-Domino.

„Chiar dacă este vorba de terenuri aflate în proprietate privată, în acest moment se caută soluții pentru întreaga zonă, și nu doar în cartierul respectiv. Este afectată o întindere vastă de teren în care se infiltrează apa, mai ales atunci când plouă. Având în vedere faptul că urmează ca Cimitirul Municipal să fie extins, dar și pentru a rezolva probleme asemănătoare care afectează terenul preluat de municipalitate de la fosta unitate militară, în zona respectivă vor demara, încă de anul acesta, ample lucrări de drenare. Aceste lucrări vor afecta pozitiv inclusiv cartierul Narciselor, ceea ce înseamnă că ulterior locuitorii de aici nu vor mai avea astfel de problem”, a transmis, joi, Primăria Târgu-Jiu printr-un comunicat de presă.
În ceea ce privește alimentarea cu apă și canalizarea, suprafața de teren preluată de la Ministerul Apărării Naționale (40 de hectare) va beneficia de aceste utilități printr-un program al Aparegio finanțat prin fonduri europene, iar locuitorii din cartierul Narciselor se vor putea conecta la această rețea, mai spun autoritățile locale.


loading...
Loading...

Citește și

Comerț stradal în buricul municipiului! Piața modernă nu place dar se preferă băncile din oraș

Autoritățile locale motrene au permis comerțul ambulant și primitiv chiar în zona pieței modernizate a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: