Aparegio vine cu lămuriri privind informațiile apărute în presă

Având în vedere informațiile apărute joi, 17.10.2019, în spațiul public (pe un site de socializare) , Aparegio vine cu următoarea precizare: Dintr- un total de 14 foraje din perimetrul Tetila- Curtișoara –Bumbesti Jiu, 4 sunt arteziene. Apa colectată de la cele 4 foraje arteziene este înmagazinată la Stația de Tratare Iezureni, într-un bazin de 450 mc, din care se suplimentează, în orele cu consum de vârf, apa venită din Stația de Tratare din Dealul Târgului. În momentul în care bazinul este plin, pe by-pass apa din forajele arteziene ajunge în râul Jiu.
Conform Normativului Tehnic NP133-2013, forajele arteziene nu pot fi blocate deoarece acestea se nisipează și devin nefuncționale.
Operatorul are în vedere pe Master Plan mărirea capacității de înmagazinare în Stația de Tratare Iezureni.

Loading...

Citește și

Tânăr din Târgu Jiu dat dispărut

La data de 26 februarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.