APEL către CÂRCIUMARU și ROMANESCU. Ce MESAJ le-a fost transmis


Consilierul municipal PMP Ion Săvoiu a lansat un mesaj de pace în cadrul unei conferințe de presă organizată, joi, la sediul Partidului Mișcarea Populară din Târgu-Jiu.

Ion Săvoiu a cerut politicienilor din Gorj să oprească lupta politică, să-și dea mână pentru „dezmorțirea” Târgu-Jiului. „Fac apel la toți politicienii din județul Gorj din toate partidele politice să se oprească dintr-o luptă care nu duce la nimic concret. E nevoie de o liniște, e nevoie ca politicienii să-și dea mâna și să încerce să dezmorțim acest oraș, pentru că, în momentul de față, luptele interne de la nivelul partidelor, în special de la PSD nu fac decât să ne înfunde mai mult. Fac apel la Florin Cârciumaru și la întreaga echipă a PSD să se oprească din această luptă și să încerce pe ultimii pași să dea un semn că vor cu adevărat binele acestui județ”, a declarat consilierul municipal PMP.

Davițoiu: În ultimii doi ani, nu s-a făcut nimic pentru Târgu-Jiu

Nicolae Davițoiu este de părere că e nevoie de deschidere din partea primarului Marcel Romanescu, dar și a majorității PSD pentru încetarea scandalurilor de la Târgu-Jiu. Liderul PMP Gorj dă vina pe ambele tabere pentru situația tensionată din primărie și consiliul local. „Cred că cele două formațiuni, PSD și PNL, cu sprijinul și celorlalte formațiuni, că numai ele două nu au ce face, ar face bine, și are dreptate colegul Săvoiu, să se înțeleagă între ele, dar asta înseamnă o deschidere din ambele părți. Adică, și din partea primarului și din partea majorității PSD. Primarul trebuie să înțeleagă că și majoritatea PSD a fost aleasă în mod democratic, majoritatea PSD trebuie să înțeleagă că și primarul a fost ales în mod democratic. Fiecare trebuie să-și exercite atribuțiunile, dar într-un mod instituțional, legal și în interesul cetățenilor. Discuțiile sterile nu duc la nimic bun. În oraș e aceeași aglomerație, debandadă. În ultimii 2 ani, nu s-a făcut nimic pentru Târgu-Jiu. Orașul riscă să rămână în urmă la dezvoltare economică”, a atras atenția liderul PMP Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Un cunoscut profesor din Motru a murit!

Profesorul Cucircă Constantin al Colegiului Tehnic Motru a murit în această după- amiază. “Cu profundă …

3 comentarii

  1. Davitoilule ce sa ti mai dea Romanescu ? Ti a dat Circiumaru pe degeaba jumatate din Parcul Central si cladirea restaurantului . acum il critici pe romanescu ca mai apoi sa l chemi la negocieri sa l lasi in pace. trucul e vechi , a tinut la coruptul circiumar , cu romanescu nu merge .Papagal motat care esti.

  2. D-LE DAVITOIU ,ORASUL NU MAI RISCA NIMIC,SA RAMINA IN URMA LA CAPITOLUL DEZVOLTARE ECONOMICA . A MURIT LENT IN TIMP . ACUM TREBUIE REINVIAT .

  3. Niste carpe’n c.ur… toti sunt la fel… ii diferentiaza doar numele gastii… pardon, partidului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: