Apel disperat! Familie rătăcită în pădure, la cules de ciuperci

O femeie din Târgu-Jiu și cei doi copii ai acesteia au trăit, ieri, spaima vieții lor, după ce au mers în pădure să caute ciuperci. Când și-a dat seama că s-au rătăcit și nu îl mai găsește pe soțul ei, care plecase într-o altă zonă, tânăra a fost nevoită să sune la 112 și să ceară ajutor.

”O familie din Tg-Jiu, formată din mamă, tată, împreună cu cei doi copii ai lor, un băiețel în vârstă de 8 ani și o fetiță de 7 ani, s-au aventurat în pădurile din zona Preajba în căutare de ciuperci. Nimic neobișnuit inițial, numai că aventura lor în căutarea acestei delicatese culinare se putea sfârși foarte prost. Mama și cei doi copilași s-au lasat purtați de entuziasmul de a găsi cât mai multe ciuperci și s-au îndepărtat de tată, până când s-au trezit că s-au rătăcit. În zadar s-au învârtit în căutarea drumului de întorcere, acesta era de negăsit, singura soluție fiind aceea de a suna pe numărul unic pentru apeluri de urgențe 112. Odată primit apelul, echipaje ale ISU Gorj și ale IPJ Gorj s-au pus în mișcare pentru găsirea celor trei rătăciți și salvarea acestora înainte de lasarea întunericului și a frigului.

Colegii noștri au stabilit coordonatele și și-au dat seama rapit de zona în care se aflau persoanele. Au ținut în permanență legătura cu acestea pentru a nu se instala panica, iar într-un timp foarte scurt, salvatorii militari au ajuns la locul cu pricina, unde au găsit mama si cei doi copilași teferi și nevătămați, doar speriați în urma aventurii de astăzi. Din fericire, cu ajutorul pompierilor și al polițiștilor, aventura lor de astăzi s-a încheiat cu bine!”, a precizat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

loading...
Loading...

Citește și

Sentință finală după delapidarea de la BRML Gorj

O fostă angajată a Biroului Român de Metrologie Legală Gorj a aflat sentința finală, joi, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.