sâmbătă , 22 septembrie 2018 - 20:46

APEL DISPERAT! FOTO: Un băiețel de 9 ani are nevoie de NOI ca să TRĂIASCĂ!

AJUTĂ-L PE LIVIU ALEXANDRU SĂ TRĂIASCĂ! PĂRINŢII AU NEVOIE DE 20.000 DE EURO PENTRU A MERGE CU BĂIEŢELUL LA SPITALUL AKH DIN VIENA, este apelul umanitar de pe infotr.ro.

Alexandru Liviu Stoian are 9 ani şi este elev la Şcoala “Ştefan cel Mare” din Alexandria. S-a născut cu o malformaţie destul de gravă la rinichii, diagnosticul pus de către medici fiind de HIDRONEFROZĂ Congenitală.

Părinţii au de aflat de boala copilului abia în 2015, în urma unor complicaţii. Anul acesta a fost operat. După intervenţia chirurgicală, a pierdut foarte mult sânge iar oprirea hemoragiei s-a făcut cu ajutorul cauterizării.

În data de 8 octombrie a fost dus la Spitalul de Urgenţă din Alexandria în stare critică. Medicii au reuşit să-l readucă la viaţă. Ulterior, a fost transferat la un Spital de specialitate din Capitală. După o altă intervenţie chirurgicală, a primit un tratament de lungă durată.

În România, spune mama baiatului, medicii nu au reuşit să descopere din ce cauză pierde atât de mult sânge.

Singura ŞANSĂ pentru ca Alexandru Liviu Stoian să ducă o viaţă normal este  o investigaţie mai aprofundată la un spital din străinătate. Copilul este aşteptat la Spitalul din AKH din Viena, în data de 15 noiembrie 2017.

Costurile celor 20 de zile de spitalizare ajung la 20.000 de euro, fără transport şi hrană, foarte mult pentru posibilităţile financiare ale familiei.

Georgina Stoian, mama lui Alexandru, a declarat că, până în acest moment, a reuşit să strângă 9.000 de lei şi 1.090 de euro.

Persoanele care vor să doneze o pot face în conturile:

RO33RNCB0526152947030001-LEI ŞI RO06RNCB0526152947030002- VALUTĂ, deschise la BCR Alexandria.

Ajută-l pe Liviu Alexandru să trăiască! Părinţii au nevoie de 20.000 de euro pentru a merge cu băieţelul la Spitalul AKH din Viena

loading...
Loading...

Citește și

Scene incredibile într-o şcoală: A bătut-o până la leşin

Scene revoltătoare într-un liceu din Vaslui! O elevă de 14 ani şi-a snopit în bătaie o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.