Aproape zece Dustere, parcate noaptea la sediul CEO! Ședința cu Boza a adus toți directorii companiei din teritoriu


În jur de zece mașini Duster au fost parcare luni seara în fața sediului companiei energetice din Târgu-Jiu, acestea aparținând șefilor carierelor miniere din județ și ai ELCFU. Șefii s-au prezentat la apelul directorului general, ajuns la ședință direct de la București, de la negocierile cu liderii sindicali din sediul Ministerului Energiei.

Ședința nocturnă a adunat la CEO șefii din minerit, îngrijorați de greva care luni a cuprins toate unitățile miniere ale companiei și ELCFU Motru. Era pusă în pericol atât producția cât și transportul cărbunelui. Fiecare director a prezentat în ședință situația reală a unității sale, atât în ceea ce privește personalul aflat în grevă cât și stocurile de cărbune. S-au prezentat și problemele termocentralelor și cât vor mai rezista în funcțiune fără cărbune.
Directorilor li s-a cerut implicarea în convingerea salariaților greviști de a începe lucrul. Unii au pus în practică sfaturile primite, Roșiuța reușind să trimită 16 navete de cărbune de sub ochii vigilenți ai greviștilor.
Rezultate notabile în acest sens nu s-au obținut, dovadă că greva nu s-a oprit. La Lupoaia, șeful de carieră, Vulpe, a fost huiduit ieri în sala de apel. Același lucru s-a întâmplat și la Roșiuța, martori spunând că liderul Roșca a fost la un pas de a fi linșat de greviști. Majoritatea i-au spus că îi vor părăsi sindicatul, imediat după încheierea grevei.

Loading...

Citește și

Spectacolele ”gratuite” din centrul Tg-Jiului au costat 600.000 de lei! Cine a luat caimacul!

Dacă gorjenii au avut impresia că n-au plătit bilet pentru spectacolele care s-au desfășurat, vara …

Un comentariu

  1. Cu un stoc de iarnă de 7-8 sute de mii tone de carbune nu stăm linistiti ? Sau s-a declarat stoc și carbunele din pământ ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.