Arest prelungit pentru proxenetul Bejinaru, de la CEO

bejinaru-benoni-1

Aristică Bejinaru și Casian Muja-Bejat sunt acuzaţi de comiterea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, respectiv, de complicitate la aceste infracțiuni.

Printre persoanele care au beneficiat de „serviciile” acestora s-au numărat chiar şi şefi din cadrul CEO. Din păcate, Aristică Benoni Bejinaru (36 de ani) și Bejat-Muja Casian (29 de ani) au picat în plasa anchetatorilor după patru ani de operare. Pe data de 31 iulie, proxenetul Bejinaru și complicele său, Muja, au fost arestați preventiv. La sfârșitul săptămânii trecute, ambii au cerut să fie cercetați în libertate, însă magistrații au decis prelungirea mandatului de arestare preventivă. „Soluția pe scurt: Admite propunerea formulată de D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Gorj. Prelungeşte măsura arestării preventive a inculpaţilor Bejinaru Aristică- Benoni şi Bejat-Muja Casian pe o durată de 30 de zile, începând cu 31.08.2014 şi până la data de 29.09.2014, inclusiv. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la pronunţare pentru cei prezenţi sau după caz de la comunicare pentru cei lipsă. Pronunţată în camera de consiliu la Tribunalul Gorj, azi 22.08.2014”, scrie pe site-ul Tribunalului Gorj.

Loading...

Citește și

VIDEO: Captură-record de euro falşi! Cine sunt cei trei bărbați arestați

Peste 100.000 de euro falși au fost confiscaţi, joi, în timpul unei operaţiuni de amploare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.