ATAC FURIBUND la Victor Ponta care a spus că foştii pedeleşti au fost aduşi înapoi, la „JEFUIALĂ” în CEO ! Liderii FNME, REPLICĂ : „Nu pricepem cum un INDIVID ca tine mai are TUPEU (…) Ai umilit, minţit şi jefuit, minerii şi energeticienii!”


Deputatul de Gorj, Victor Ponta, a scris pe pagina sa de socializare că sistemul energetic naţional este în pericol: „ Ieri (luni, n.red.), 7 August Romania a importat energie de aproape 1000 MW ( cea mai mare parte din Ungaria – ţara care nu are nici cărbune, nici gaz sau centrală nucleară)! (…) Numai ţepe – la Cernavoda numai vorbe cu Grupurile 3 si 4, la CEO toţi foştii pedelişti sunt înapoi la „jefuială” la Hidroelectrica nu se mai face nimic, că nu s-a decis Liviu Dragnea cui i-o mai promite contra poze şi strângeri de mână)”, a scris, pe facebook, fostul prim-ministru al României.

Sindicatul EMC Roşia, afiliat la FNME, a avut o replică pe facebook, plină de furie, pe care o redăm mai jos:
„În ultimul timp, vedem cu stupoare că devine foarte activ pe paginile de socializare domnul Victor Viorel Ponta!!!
Nu putem pricepe nici o clipă,cum un individ ca tine mai are tupeul să iasă în față noastră dându-ne lecții despre energie.
Cum mai poți ieși în fața minerilor și energeticienilor pe care i-ai umilit, jefuit, mințit, lăsandu-i într-o durere peste care nu vor putea trece vreodată.
Am dori să ne aducem cu toții aminte, că atâta timp cât domnul Ex premier Victor Viorel Ponta, a avut cuțitul și furculița în mână, „s-a omorât” ajutând C.E. Oltenia și sistemul național de energie!
Ne-a adus un manager”de vis” ce a reușit să ne ducă‭ ‬ pe marginea prăpastiei în mai puțin de un an! A adus la marginea subzistenței 10000 de mineri și 8
mii de energeticienii și incă câteva zeci de mii de Olteni!! A omorât noțiunea de management instalând în posturi de conducere doar membrii marcanți din PSD ( va reamintim aici „valori mari” gen Cilibiu, Dragu,Horhoianu, etc..) . A umilit oameni tăindu-le salariile, trimițându-i în șomaj tehnic și blocând toate
proiectele ce țineau în viață compania, amintim (exproprieri Roșia Jiu, Jilț sud, depozit de cărbune Roșia) și blocând proiectul de modernizare a blocului 5 de la Termocentrală Rovinari….
Și am putea continua!
Cum să îți permiți să ataci oameni, ce azi au reușit să readucă compania acolo unde-i este locul, pe piață de energie din România. Ce TU și Ciurel ați distrus în 3 ani, acești oameni au reușit să redreseze în 6 luni această companie!!
Cum indrăznesti tu,să ne vorbești nouă despre energie?
Te-am tolerat pe ține și pe toată Mafia ta, pană am ajuns să nu mai știm de noi.
Ți-am tolera ți-e și lui Ciurel, 3 ani toate hoțiile, toate nemerniciile, toate hăhăiturile, toate glumele de politruci ratați,(am salvat șandramaua) toate afacerile dubioase făcute cu bani furați de la noi, pe noi lăsandu-ne cu salarii de mizerie și într-o sărăcie lucie.
Ți-am tolerat prostia, v-am tolerat toți analfabeții pe care i-ați împins în toate funcțiile din conducerea ministerului până la femeia de serviciu din CE Oltenia. V-am tolerat până și toate slugile, și toți lipitorii de afișe din Gorj.
V-am tolerat tot ce se putea tolera, tot ce putea îndura o fiintă umană, de-am ajuns cu compania nostră aproape de faliment, datorită unor incompetenți numiți de ține și acum când totul merge bine, veniți voi, să dați lecții celor ce au dus compania pe drumul cel bun”., s-a încheiat replica celor de Sindicatul EMC Roşia.

loading...
Loading...

Citește și

Târgujieni, MURIȚI liniștiți, incompetenții sunt tot la încasare! Securitatea şi siguranţa civică, la voia întâmplării! Primarul municipiului Tg-Jiu, șeful Poliției Locale, prefectul județului, inspectorul șef al IPJ Gorj și membrii ATOP, INEXISTENȚI!

Insulița Jiului – cartierul Bicaz – municipiul Tg-Jiu, este locul unde se poate muri în …

6 comentarii

  1. Ponta,un mascarici!Stai dracului in banca ta si nu te mai baga unde habar nu ai!Ai avut painea si cutitul in mana si nu ai facut nimic pentru CEO.Cine esti tu.sa vii sa iti dai cu parerea?Sa iti fie rusine!!

  2. Dar acum PSD si ALDE ne-au aranjat! Noroc ca natura tine cu noi, inca! Oricum Boza se sparge in figuri ca lui i se datoreaza succesul? Uita-te, mai Bozo, la modul in care functionaeaza centralelel atat ca siguranta cat si ca eficienta si daca te pricepi constati ca ai conduceri incapabile , pe care tu le-ai promovat la Turceni , Isalnita si Craiova. Acum cand e nevoie de energie voi va jucati dea pornit si oprit grupuri. Noroc cu Rovinari ca va tine in spate!

  3. Ho ma ca vine toamna si se duce pe p..a bruma de profit facuta prin specula. Nu il mai ridicati in slavi pe pacaliciul de director pe care il aveti acum.

  4. catei latra cam tirziu din pacate ….

  5. unul din popor

    poanta ai dat teapa impreuna cu oprea, cand ati reinventat pensiile speciale, reangajarea tinerilor pensionari din Ministerul de Interne (clientela politică) pe funcţii mari, pentru a încasa de la stat şi o pensie specială şi un salariu mare, in timp ce fraierii care au votat psd, stau intr-o pensie de 900 ron , nu de 15.000 cum le-ai dat tu, PLUS salariu de 10.000 ron, iar tinerii pleaca afara ca NU AU LOCURI DE MUNCA..

  6. Da este adevarat la CEO este totul OK bineînțeles vremelnic si nu ptr. toți….doar ptr. cei ce sunt in fruntea sindicatelor….cei ce au contribuit la situația actuala aducand lucrătorii La un salariu mizerabil in timp ce ei nesatui, au salarii apropiate de cele directorilor….fara a răspunde de ceva , doar ptr. a manipula

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.