ATAC la adresa ȘEFULUI UATAA Motru. Cum RĂSPUNDE ACUZAȚIILOR


Eugen Corcoață a fost criticat pe pagina de facebook „Realitatea din Motru” pentru că încasează atât pensie, cât și salariu.

“Corcoață, șeful de la UATAA Motru, conform declarației de avere depusă pe site-ul Primăriei Motru, a ieșit la pensie încasând peste 52.000 de lei pe parcursul anului trecut, drepturi din pensie și peste 49.000 de lei, drepturi salariale de la UATAA Motru. În condițiile în care foarte mulți tineri din Motru sunt manageri de succes în diverse companii din țară și străinătate sau chiar au propriile lor firme în diverse domenii, un pas normal ar fi înlocuirea acestui administrator special”, se arată în prima parte a postării. Eugen Corcoață spune că detestă astfel de acțiuni de denigrare. I se pare deplasat că pe pagina de socializare a fost pusă și o fotografie în care apare stând pe o grămadă de bani. Administratorul special al uzinei de termoficare nu știe cine a lansat criticile la adresa sa de pe pagina de facebook „Realitatea din Motru”. „Detest acest gen de acțiuni. Niciodată nu am luat în seamă asemenea lucruri, care nu fac decât să denigreze imaginea unui om. Eu am avut o activitate anterioară numirii mele în funcție la UATAA, o activitate în mineritul de subteran, care a făcut ca anii și vechimea să-mi permită să pot încasa această pensie. Nu sunt în incompatibilitate. Îmi văd în continuare de mandat, care este un mandat limitat până la ieșirea societății din insolvență. Sunt un om ca orice român, nu am conturi în bancă. Trăiesc din indemnizațiile pe care le încasez, și eu și familia mea și ne vedem de drumul nostru cu credință în Dumnezeu și cu respect față de cei care sunt aproape de noi. Sincer vă spun că nu bănuiesc din partea cui vin criticile și nici nu mă interesează. Eu sunt un om deschis. Nu mă ocup niciodată cu critici, probabil vor mai veni și în perioada următoare, dar nu le bag în seamă”, a declarat Eugen Corcoață.

Loading...

Citește și

Se deschide un NOU TEATRU la Târgu Jiu!

În aproximativ o lună de zile își deschide porțile un nou teatru la Târgu Jiu! …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.