ATACURI, Jianu-Hanu după împărţirea BANILOR de la judeţ


Primarul PNL al Municipiului Motru îl acuză pe fostul primar PSD că în calitate de consilier judeţean s-a opus alocării de bani mai mulţi oraşului.

Gigel Jianu pune tunurile pe Dorin Hanu după ce Municipiului Motru i-a fost repatizată suma de 700.000 de lei de la Consiliul Județean. Primarul este nemulţumit de banii primiţi. În plus, critică atitudinea consilierului judeţean, fost primar ar oraşului Motru, pe care-l acuză că nu s-a zbătut ca oraşul să primească mai mulţi bani pentru asigurarea cofinanţărilor la proiectele cu finanţare europeană. “Nu sunt mulţumit deloc, absolut deloc. Nu sunt sume cu care să putem rezolva probleme în oraş. Am primit o parte din cofinanţarea proiectelor care se află în derulare şi nimic pentru proiectele pe care urmează să le iniţiem anul acesta. Nu putem lăsa oraşul fără investiţii, mai ales că avem posibilitatea anul acesta să semnăm contracte de finanţare pe fonduri europene. Am muncit mult pentru asta, am investit în studii de fezabilitate anul trecut şi în anul celălalt, am pregătit cererile de finanţare, am trecut de verificările de eligibilitate, suntem în faza de contractare şi să pierdem milioane de euro doar pentru cofinanţare, nu este permis. Necesarul de cofinanţare pentru contractele care se află în derulare era de 900.000 de lei. Am primit mult mai puţin decât unele comune. M-a frapat atitudinea fostului primar, Dorin Hanu, acum consilier județean PSD, la repartiția de săptămâna trecută. Este al doilea an consecutiv în care vine cu scuze, cu argumente împotriva orașului Motru, în sensul că invocă faptul că nu sunt proiecte! Acum, când avem proiecte de multe milioane de euro în aşteptare, se opune alocării de sume pentru cofinanţare. Este incredibil!”, a declarat edilul.

Hanu: Jianu UMBLĂ AIUREA prin Norvegia şi Bruxelles

Dorin Hanu susţine că Municipiul Motru nu a primit mai multe fonduri de la judeţ pentru că primarul Gigel Jianu nu are în derulare niciun proiect pe fonduri europene. În plus, consilierul judeţean PSD acuză că edilul liberal și-ar fi fundamentat mai multe proiecte pe un studiu de mobilitate dubios. “Motru nu a primit bani mai mulți pentru că nu există proiecte de investiții pe fonduri europene, ci doar unul pe formare profesională. Nu este vina mea că el nu-și face treaba. Umblă aiurea prin Norvegia și prin Bruxelles fără să aducă venituri pentru Municipiul Motru. Să dea Dumnezeu să pornească proiectele de milioane de euro de care a vorbit şi îi promit că-l vom sprijini cu cofinanţările din partea consiliului judeţean. În momentul în care se vor emite primele facturi pe acele proiecte îl vom sprijini. Acum nu e cazul. Tot timpul arată cu degetul către alţii, dar nu se uită la el. Îşi vede doar interesle personale, nu-l interesează de motreni. Minte cu dezinvoltură. Proiectele sale de atragere de fonduri europene, se bazează pe un studiu de mobilitate mai mult decât suspect. Treaba lui răspunde pentru ceea ce face”, a conchis Dorin Hanu.

loading...
Loading...

Citește și

PRIMAR PSD: NU voi tura motoarele la PREZIDENȚIALE

Florinel Țuilă anunță că nu se va implica trup și suflet pentru candidatul PSD la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: