Ateliere școlare moderne, la Colegiul Auto „Traian Vuia”!

Începând de joi, 26 aprilie 2018, elevii Colegiului Auto „Traian Vuia” din Tg-Jiu au posibilitatea efectuării practicii săptămânale de specialitate în incinta unității de învățământ – cu scule și dispozitive performante – în vederea unei integrări eficiente pe piața muncii. Astfel, în cadrul proiectului „Sandvișul meseriaș” – proiect inițiat de OMV Petrom România –, peste 200.000 de cetățeni români s-au alăturat demersului ce a vizat strângerea de fonduri pentru dotarea corespunzătoare a atelierelor și laboratoarelor din unitățile de învățământ din România. Proiectul a constat în acordarea unui grant de 22.000 de euro/unitate de învățământ, bani utilizați pentru reabilitarea atelierelor și dotarea corespunzătoare a acestora.

„Aceste două ateliere erau necesare școlii, ele vor fi folosite de peste 200 de elevi din cadrul învățământului prpfesional”, a declarat Cerasela Băltărețu, director-adjunct al unității de învățământ, coordonatorul proiectului.

La festivitate au participat reprezentantul OMV Petrom România, Simina Georgescu, primarul municipiului Tg-Jiu, Marcel Romanescu, viceprimarul Aurel Popescu, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Gheorghe Nichifor, inspectorul școlar general al IȘJ Gorj, Ion Ișfan, consilierul local Mihai Gherghe, reprezentanți ai agnților economici, cadre didactice, elevi și părinți.
„Colaborarea școlii noastre cu Primăria Municipiului Tg-Jiu a început în urmă cu mai mulți ani, dumnealor sprijinindu-ne în achiziționarea unui autoturism Logan, cu care elevii efectuează orele de conducere, și a unui microbuz școlar, facilitând naveta acestora”, a mai precizat Cerasela Băltărețu.

loading...
Loading...

Citește și

Spectacol caritabil pentru un tânăr de 21 de ani din Târgu Jiu. Mai mulți artiști vor fi prezenți

Luni 16 decembrie începând cu ora 19:00 Colegiul Național „ Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu …

2 comentarii

  1. Smecheriile lui Bebe Gardu care administreaza statiile PECO OMV dar are si el statiile sale deschise fara stirea celor de la OMV ,prin intermediul unui interpus , Sprancenatu .

  2. Bun , ceva dotare este. Dar care sunt rezultatele scolii tinand cont de urmatoarele criterii: promovabilitate, absente la cursuri, nivelul de luare a bacalaureatului ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: