ATENȚIE imagini ȘOCANTE: O cățelușă din Petroșani găsită cu pielea JUPUITĂ și urme de lovituri pe tot corpul!

O cățelușă din Petroșani a fost găsită în urmă cu câteva luni  cu pielea jupuită pe o mare suprafață a corpului, cu răni și urme de lovituri pe totul corpul, inclusiv în cap și deși părea că nu mai poate fi salvată, patrupedul și-a revenit. Vreme de 4 luni a fopst internată, iar acum își caută un stăpân care să o iubească și să aibă grijă de ea. „Distribuiti va rog!!! Pe Bluebell o avem de prin aprilie la noi. Pentru cei care nu ii cunosc cazul, este catelusa de la Petrosani, cu pielea jupuita pe o mare suprafata a corpului, cu rani si urme de lovituri pe totul corpul, inclusiv in cap. Recuperarea ei a fost anevoioasa si de durata. Sta internata de peste 4 luni deja, iar fetele de la City Vet au ingrijit-o zi de zi pana cand ranile fizice si sufletesti s-au inchis. Bluebell a trecut prin multe, a suportat tratamente zilnice, dureroase pe ranile deschise, dar stia ca a ajuns pe maini bune si a rabdat cu stoicism. 

Sa o vedem azi jucandu-se vesela, dand din ciotul de coada ramas de bucurie este o mare multumire sufleteasca. Dar Blubell trebuie sa-si gaseasca si ea Omul ei. A venit timpul sa o externam si cred ca toti, ca si noi, nu ati vrea sa o vedeti ajunsa in adapost.
Este o catelusa inca tanara, si desi este de talie mare, este o catelusa de canapea, nu de curte. Ideal ar fi pentru ea o casa la curte, dar curtea sa fie doar pentru a lua aer si a se juca. Este educata, merge in lesa, socializeaza perfect cu alti catei, mai putin cu cei prea agitati.
Au curs rauri de lacrimi la salvarea ei, acum am vrea sa ne curga noua lacrimi de bucurie ca si-a gasit Omul ei.
Bluebell vrea sa aiba o poveste cu final fericit. Ajuta-ne sa o scriem…” apare pe un site de socializare.

Bluebell

❗❗❗ Distribuiti va rog!!!Pe Bluebell o avem de prin aprilie la noi. Pentru cei care nu ii cunosc cazul, este catelusa de la Petrosani, cu pielea jupuita pe o mare suprafata a corpului, cu rani si urme de lovituri pe totul corpul, inclusiv in cap. Recuperarea ei a fost anevoioasa si de durata. Sta internata de peste 4 luni deja, iar fetele de la City Vet au ingrijit-o zi de zi pana cand ranile fizice si sufletesti s-au inchis. Bluebell a trecut prin multe, a suportat tratamente zilnice, dureroase pe ranile deschise, dar stia ca a ajuns pe maini bune si a rabdat cu stoicism. Sa o vedem azi jucandu-se vesela, dand din ciotul de coada ramas de bucurie este o mare multumire sufleteasca. Dar Blubell trebuie sa-si gaseasca si ea Omul ei. A venit timpul sa o externam si cred ca toti, ca si noi, nu ati vrea sa o vedeti ajunsa in adapost. Este o catelusa inca tanara, si desi este de talie mare, este o catelusa de canapea, nu de curte. Ideal ar fi pentru ea o casa la curte, dar curtea sa fie doar pentru a lua aer si a se juca. Este educata, merge in lesa, socializeaza perfect cu alti catei, mai putin cu cei prea agitati. Au curs rauri de lacrimi la salvarea ei, acum am vrea sa ne curga noua lacrimi de bucurie ca si-a gasit Omul ei. Bluebell vrea sa aiba o poveste cu final fericit. Ajuta-ne sa o scriem….

Publicată de Kola Kariola pe Miercuri, 8 August 2018

Citește și

UPDATE: Victima INCENDIULUI transportă cu elicopterul SMURD! Starea sa este GRAVĂ! Foto

ISU Gorj a fost solicitat sa intervină în urmă cu puțin timp pentru stingerea unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.