ATENŢIE: RESTAURANT din Târgu Jiu AMENDAT! Ce făceau cu MÂNCAREA

rest

În cursul săptămânii trecute, inspectorii DSV Gorj au efectuat numeroase verificări la magazine, ferme și alte societăți din județ. De asemenea, a fost soluționată și o reclamație privind o unitate tip fast-food din Târgu-Jiu.

În timpul controalelor organizate în această perioadă au fost constatate abateri de la respectarea legislaţiei sanitare-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, care au fost sancţionate prin aplicarea a trei sancţiuni contravenţionale în cuantum de 3.600 lei. A fost aplicată o amendă de 2.000 de lei într-un magazin alimentar din Tg-Jiu pentru neconformități de depozitare: legumele și fructele expuse spre comercializare nu corespund organoleptic, depozitarea produse nealimentare în incintă (anvelope), preparate din carne depozitate nesectorizat, pulpele de pasăre congelate sunt depozitate dezambalate. „A mai fost dată o amendă de 600 de lei într-un restaurant din Turceni pentru manipularea produselor alimentare fără echipament de protecție sanitară; o amendă de 600 de lei într-un restaurant din Târgu-Jiu pentru nesectorizarea produselor alimentare (pește congelat alături de carne congelată de porc și pasăre, legume congelate) și un avertisment scris conform OG 2/2001 într-un fast-food din Târgu-Jiu, pentru neglijența operatorului în verificarea și legumelor înainte de prepararea termică”, a spus medicul Nicolae Călescu, directorul DSV Gorj.

Loading...

Citește și

DECIZIE! S-au închis școlile la Prigoria!

Prefectul județului Gorj, Cristinel Rujan, a anunțat, joi, că s-a luat decizia, la nivelul Comitetului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.