sâmbătă , 25 ianuarie 2020 - 18:50

ATRAGE ATENȚIA autorităților locale de la Târgu-Jiu: PASARELA, în stare AVANSATĂ DE DEGRADARE


Consilierul județean al Partidului Național Liberal Gheorghe Grivei avertizează că podul pasarelă din municipiu trebuie urgent reabilitat.

Gheorghe Grivei vine cu apelul către autoritățile locale după ce a fost la podul pasarelă și a observat că reprezintă un real pericol. Apa a ajuns la structura de rezistență, armătura, pe anumite locuri, deja se vede, este corodată. Liderul PNL Gorj le cere consilierilor locali ai majorității PSD-ALDE de la Târgu-Jiu să nu-i mai pună bețe-n roate primarului liberal Marcel Romanescu și să pună mâna să vină cu un proiect de reabilitare al podului pasarelă. “Am trecut și eu pe acolo, este în drumul meu. Am observat că este o stare de degradare destul de avansată și cred că, în viitorul apropiat, această pasarelă poate să prezinte un pericol pentru cei care trec pe această pasarelă sau chiar pe sub ea. Am văzut că au fost situații când s-au prăbușit poduri în Italia și în alte zone și cred că ar fi păcat ca noi să nu luăm măsurile care se impun acum, să nu ajungem într-o situație de felul acela. Am văzut că a ajuns apa la structura de rezistență, armătura, pe anumite locuri, deja se vede, este corodată, eu am trecut și pe sub ea, oricum degradarea este avansată și se impun măsuri urgente pentru reabilitarea acestei pasarele. Am înțeles, din presă, că domnul primar ar avea în plan pentru anul viitor să bage în reparație pasarela din Târgu-Jiu. Consilierii locali ai majorității PSD-ALDE-PSRo, din Consiliul Local Târgu-Jiu, să nu-l mai blocheze pe primar. Îi întreb, a făcut vreunul un proiect de reabilitare a podului pasarelă?”, a conchis alesul județean.

loading...
Loading...

Citește și

Pensiunea mezinului primarului de Bustuchin, invizibilă de aproape 12 ani! Terenul concesionat din 2008, închiriat la firme private

Un consilier local liberal din Bustuchin lansează acuzații grave la adresa primarului comunei, Ion Ciocea, …

8 comentarii

  1. De ce stergeti comentariile cu consilierul Grivei ? Se simte cu musca pe caciula?

  2. bai Grivei…de P..a sa ma iei..te pricepi si la poduri..las o..

  3. Mos Tagarta se pricepe si la poduri ? Ha, ha, ha un subinginer mediocru vrea sa ne conduca tara si judetul . Poate ne iesplica si cum e cu SC Rominex Inginerii Financiare SA , firma nepotelului deputatel Danul Valceanu . Unde sunt banii din conturile Rominex bla, bla, bla ?

  4. Iulică!!! 😜 Lasă-l la tastatura si o sa ai de ce sa ( te) razi! Pasarela ( DEX ) -1) pod mobil ce face legătura intre chei si bordul unui vapor.2) pod îngust pietonal. 3) trecere care unește doua clădiri la nivel etajelor.4) platforma la bordul navelor, unde își face serviciul timonierul. 4) construcție specială care susține proiectoarele intr-o sala de spectacole! Podul pasarela! Bine bai , Iulică ! Grivei e prost, dar e mai prost unul care ia de bun si susține afirmațiile prostului! I-auzi citare:”…in VIITORUL APROPIAT😜😜😜 aceasta pasarela POATE( ca la suplimentul alimentar, doar poate) sa prezinte pericol pentru cei ce trec pe sub , peste, pe lângă,prin prejur, 😜😜😜 aceasta pasarela! Fire-ati sa fiți cu păsărelele voastre din cap! Papagalul de serviciu, prezent? Hai, bagă cu comina , gaz… Dar suna ba prostanacule,un prieten! Sa te ajute cu o sugestie de predicat, sa scrii si tu o propoziție! Ba Grivei, ce scoala a riscat sa-ti elibereze o diploma? Cumva de dincolo de Parâng, unde mergeau pe vremea tinereții mele prostii clasei, după ce picau la TCM. Agronomie, Mecanica Agricolă? Se refugiau știți voi unde ….. Hai, la lucru! Țării cât mai mult cărbune!

  5. Pe consilierii din orasul asta nu-i intereseaza sa faca ceva ptr. siguranta si fluidizarea traficului auto si pietonal. Ii intereseaza sa latre precum catelele si sa speculeze greselile altora pe care sa le posteze apoi pe facebook. Bai, Bobule, Ladarule, treziti-l mai nene pe adormit si spuneti-i ca, dincolo si dincoace de podul de acces in Oras, exista doua benzi pe sens plus trotuare… Poate gandeste si el ca un adolescent de 14 ani si pune proiectantii la treaba. In plus poate mai creaza vre o doua intrari alternative in oras, ca sa nu se mai creeze blocajele care se creaza… Hai la munca si nu la intins mana…
    P.S. astept multumiri pentru sugestii ca, la cat se doarme prin biroul primarului, nu cred ca exista timp si de gandit…

  6. O simpla sincronizare a semafoarelor din zona pietei centrale fluidizeaza traficul in tot centrul.Tudor,eminenta cenusie de la drumuri,ajuta-ti distribuitorul de detergenti din primarie(fiu-tu,ba)sa vina cu ceva in sedinta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.