Au dispărut banii de concedii pentru însoțitorii persoanelor cu handicap! De la o primărie din Gorj


25 de însoțitori și asistenți personali pentru persoanele cu handicap din comuna Albeni au efectuat concediul de odihnă în acest an dar nici până în prezent nu și-au primit banii pe perioada în care au beneficiat de zilele libere. Nu se știe unde au dispărut banii de la primărie pentru concediile efectuate dar cert este că pentru primarul comunei, Ionuț Stan, s-au găsit bani. De altfel, respectivul și-a luat în avans concediu, fără număr.

Șase persoane au fost suspendate brusc de la ajutor social prin decizie a primarului comunei Albeni. Foștii beneficiari de ajutor social se plâng că în cazul lor edilul ar fi comis în abuz, nici în prezent lor nefiindu-le explicat din ce motiv au pierdut banii. De altfel, primarul a suspendat plata la acești beneficiari fără să emită un act decizional în acest sens, oamenii trezindu-se în august fără banii care le asigura traiul zilnic.
Localnicii vorbesc că alte persoane aflate chiar în străinătate ar fi, în schimb, plătiți la zi.
Nu este însă singura neregulă pe linia asistenței sociale înregistrate în comuna unde scandalurile se țin lanț. 25 de însoțitor și asistenți personali ai persoanelor cu handicap au rămas cu concediile neplătite, edilul trimițându-i pe rând în concedii încă de la începutul acestui an. Abia, miercuri, oamenii și-au luat salariile dar banii pe concedii deloc.
Edilul refuză și să dea decizii de suspendare pentru cei care vor să renunțe pentru o perioadă la ajutorul social, deși banii le-au fost deja opriți respectivilor.

Loading...

Citește și

FOTO. Iată cine este TÂNĂRUL INFECTAT CU CORONAVIRUS! Primarul de la Prigoria confirmă că și iubita acestuia este în autoizolare la Tg-Jiu.

Primarul comunei Prigoria a declarat că tânărul infectat cu coronavirus este S. S., în vârstă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.