duminică , 20 octombrie 2019 - 11:33

Au fraudat o CASĂ DE PARIURI din MUȘETEȘTI. CÂȘTIGURI DE 10 MILIARDE DE LEI! CASIERIA, lăsată FĂRĂ BANI


O agenție de pariuri din județul Gorj susține că a fost fraudată de mai mulți tineri. Pariorii din Mușetești au încercat să profite de faptul că s-a trecut la ora de vară și au plasat mai multe bilete pentru Loteria din Grecia, după ce au observat că sistemul informatic nu avea ora schimbată. Angajata a plătit biletele până în momentul în care a rămas fără bani în casierie, mai mulți câștigători rămânând fără banii încasați.

Nemulțumiți de acest lucru, indivizii au solicitat intervenția poliției, însă, în cursul zilei de luni, după ce au văzut că vor avea probleme cu legea, mulți dintre ei au aruncat biletele, speriați de problemele penale. Casa de pariuri are însă camere de supraveghere, iar toți cei care au încercat să fraudeze unitatea vor fi trași la răspundere. Surse afirmă că ar fi existat bilete cu câștiguri de aproximativ 10 miliarde de lei vechi care nu au mai fost plătite, din cauza faptului că nu existau bani în casierie. Reprezentanții agenției de pariuri au confirmat incidentul de la Mușetești. „În ziua de 26.03.2017, agenţia de pariuri deţinută în comuna Muşeteşti, judeţul Gorj, de unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc din România, SC Baum SRL, a căzut victimă unei fraude de ordinul a zeci de mii de lei. Un individ aflat în agenţie a observat că sistemul informatic nu actualizase automat ora de vară şi a plasat mai multe tichete vizând extragerile Loteriei din Grecia, după ce aflase, probabil din mediul online, rezultatele acestora. Angajata respectivei agenţii a plătit apoi, fără să suspecteze nimic anormal, câştiguri de zeci de mii de lei, până la epuizarea resurselor financiare ale locaţiei”, potrivit unui comunicat de presă al SC Baum SRL, remis luni seară MEDIAFAX.

Și-au chemat prietenii să parieze

Bărbații care au crezut că se vor îmbogăți peste noapte și-au chemat și prietenii să câștige bani ușor, însă, acum, vor avea toți de suportat rigorile legii. „Totul a culminat cu frustrarea acestora de a nu-şi putea încasa «câştigurile», fondurile agenţiei fiind terminate, fapt pentru care au solicitat, culmea îndrăznelii, intervenţia poliţiei. Reprezentanţii companiei SC Baum SRL au reuşit să elucideze în acel moment misterul fabuloaselor câştiguri în serie de la Muşeteşti şi a acordat, conform regulamentului de joc, cotă 1 pe respectivul eveniment. Cota 1 este interpretată prin posibilitatea pentru cei care au mizat să-şi recupereze banii pariaţi, nu însă şi presupusele câştiguri. Operatorul şi-a bazat decizia pe Articolul 21 din Capitolul 12 al Regulamentului de Funcţionare a Jocului de Pariuri în Cotă Fixă. SC Baum SRL se va adresa şi organelor de poliţie, dat fiind că multe tichete fuseseră deja plătite, ceea ce se constituie într-un evident demers de fraudare a companiei de către respectivii indivizi”, potrivit sursei citate.

loading...
Loading...

Citește și

Tragedie fără margini! O tânără din Țicleni a murit la câteva ore după ce a născut prin cezariană! Mesajul emoționant al soțului ei

O tânără de 21 de ani, din Țicleni, a murit, miercuri seara, la o unitate …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.
error: