Au început înscrierile pentru Concursul Național „Școala Zero Waste” Ediția 2014

elevi-1

Elevii claselor I-VIII au ocazia să câștige premii în valoare de 60.000 de lei. Acest lucru este posibil prin participarea la Concursul Național „Școala Zero Waste”, un concurs de educație ecologică și colectare selectivă destinat tuturor școlilor din învățământul primar și gimnazial, care pune la bătaie premii în valoare de peste 60.000 de lei constând în table interactive, calculatoare, imprimante, video-proiectoare, biciclete și multe alte obiecte care pot face mersul la școală mai plăcut.
Elevii şcolilor participante vor colecta selectiv cât mai multe deşeuri de hârtie/carton, PET/plastic şi aluminiu. Şcolile participante vor fi încurajate să organizeze sesiuni de training şi workshopuri de educaţie ecologică, precum şi acţiuni de ecologizare şi informare a comunităţii în care trăiesc. La finalul Concursului, EcoStuff România împreună cu partenerii concursului vor acorda şcolilor şi elevilor câştigători premiile puse în concurs. În plus unitatea de învăţământ clasată pe primul loc să fi desemnată şi va primi trofeul „Școala Zero Waste” Ediţia 2014.

Înscrieri până la 21 martie

Cei care doresc să participe la competiție se pot înscrie până pe data de 21 martie, urmând ca perioada de desfășurare a concursului să fie 22 aprilie-30 mai. Detalii despre procedura de înscriere și desfășurarea concursului pot fi găsite pe site-ul organizatorului, EcoStuff Romania – www.EcoStuff.ro sau pe pagina de Facebook –  https://www.facebook.com/scoalazerowaste.

loading...
Loading...

Citește și

Program de lucru prelungit la Direcția de Evidență a Persoanelor Târgu Jiu

Angajații Direcției de Evidență a Persoanelor Târgu Jiu vor lucra în această săptămână inclusiv sâmbătă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

* Din respect pentru cititori, GorjDomino isi rezerva dreptul de a elimina comentariile injurioase la adresa persoanelor vizate in articole, si nu numai, care contin greseli gramaticale evidente, ori care ataca demnitatea tuturor celor in cauza. * Totodata site-ul www.gorj-domino.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.